KONTORSSTÄDNING I BORÅS

Alla företag uppskattar när de får fokusera på det som är viktigast: den egna verksamheten. Städning och liknande blir till tråkiga bisysslor som ofta tar alldeles för mycket tid. Genom att anlita Bofint kan man släppa dessa bitar helt. Vi sköter kontorsstädning helt på dina villkor och med en nöjd-kundgaranti.

Kontorsstädning i Borås

Om kontorsstädning i Borås

Genom att ni kontaktar oss kan vi tillsammans diskutera era behov; om städningen ska utföras dagtid, kvällstid eller nattetid och i vilka intervaller. Vi anpassar oss alltid efter er verksamhet, så att det blir bra för alla. Självklart använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel när vi utför vårt jobb.

Så fungerar kontorsstädningen

  • Vi rengör alla ytor på ditt kontor, vare sig det handlar om arbetsytor, golv eller hyllor med miljövänligt rengöringsmedel.
  • Har ni mattor på kontoret som behöver rengöras eller fönster som måste putsas? Vår mattvård och fönsterputs går utmärkt att lägga till som regelbundna tjänster så ni alltid har fräscha underlag och skinande fönster på arbetsplatsen. Läs mer om mattvård och fönsterputs.

  • Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss på Bofint; vi tar oss an uppdrag för företag av alla storlekar. Eftersom vi alltid använder oss av kostnadseffektiva metoder kan ni alltid lita på att städningen utförs till bästa möjliga pris. Miljötänket är starkt hos oss och påverkar hur vi arbetar och de medel vi väljer att använda. Dessutom kan ni lägga till mattvård och fönsterputs om detta önskas.

    Läs mer Läs mindre
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 [email protected] Öppettider:
08-17
helgfria vardagar