FÖRETAGSSTÄD

Välkommen till vår företagssida! Vi har bred erfarenhet av att leverera städtjänster till stora och små kontor, byggplatser, butiker, industrier och lager. Med Bofint får ni en ren arbetsplats och kan alltid känna er trygga med valet av leverantör. Vi erbjuder företagsstäd inom Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Vi på Bofint har bred erfarenhet av att utföra tjänster för små och stora kontor. När ni anlitar oss kan ni räkna med en städtjänst som är utförd med kostnadseffektiva arbetsmetoder, hög kvalitet och miljövänliga rengöringsmedel. Vi anpassar städfrekvensen efter era behov så att ni får en arbetsplats som alltid är ren och fräsch. Vi erbjuder kontorsstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.

Läs mer

Butiksstädning

Butiksstädning

Med en attraktiv och renstädad butik ökar köpkraften hos era kunder. När ni beställer butiksstädning av oss får ni en prisvärd tjänst utförd med kvalitet som ledord. Vi på Bofint anpassar oss efter era behov. Det betyder att ni väljer hur ofta vi ska städa och om ni vill ha tjänsten gjord på kvällar eller nätter. Vi erbjuder butiksstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn. Låter det intressant? Klicka på läs mer!

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning

Vi arbetar med små såväl som stora projekt, och vet därför av erfarenhet att alla objekt kan variera i behov. Med Bofint underlättar ni dessutom er dagliga verksamhet då vi ser till att byggbodarna löpande är välskötta. Med ID06, kollektivavtal med Byggnads och miljöledningssystem kan ni känna er trygga med valet av leverantör. Vi erbjuder byggstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.

Läs mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Vi har professionella fönsterputsare som ser till att ni kan njuta av utsikten. Med effektiv rengöring och erfarenhet minimerar vi kostnaderna och ni får mer tid till arbetet. Välj fönsterputs som tilläggstjänst i er löpande städning eller beställ som enstaka tillfälle. Vi erbjuder fönsterputs för företag i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.Vill ni ha rena fönster? Klicka på läs mer!

Läs mer

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar