GOLV OCH MATTVÅRD

Med Bofints periodiska golvrengöring får ni golven som nya. Vi utför polish och golvrengöring för restauranger, köpcentrum, butiker såväl som kontor och industrianläggningar.

Kontakta oss om golv & mattvård

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar!

Uppgifter om lokalen

Företag: Golv & mattvård
 • Varför Bofint?
  • Utbildad personal
  • Nöjd-kundgaranti
  • Schyssta villkor och kollektivavtal
  • Effektiva arbetsmetoder
  • Ansvarsförsäkring
Golv och Mattvård

Golv

Olika golv behöver olika former av rengöring. Genom att vi använder en anpassad och effektiv arbetsmetod och har hög kvalitet på rengöringsmedel gör vi rent era golv på djupet. Det innebär att ni får det rent och golvet får en längre livslängd. Att golvrengöringen är prisvärd och miljövänligt utförd är ett extra plus.

Vi kartlägger dem ytor som ska rengöras och gör en notering av vilket golv just ni har. Golvvården är anpassad, vilket betyder att oavsett om ni har linoleumgolv, plastgolv, stengolv eller gummigolv har vi tjänsten för er.

Mattvård

Beställer du mattvård får du en prisvärd tjänst som är utförd efter en ordentlig och effektiv metod som vi jobbar efter. Med periodisk rengöring gör vi rent enda ner i textilfibrerna. Då ser det inte bara rent ut- det blir rent på riktigt.

Om ni har några frågor om golv- eller mattvård för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar