KAFFEMASKINER

Vi på Bofint vet att alla arbetsplatser är olika och därför har vi ett brett sortiment av prisvärda kaffemaskiner. Med kaffe från oss får ni ett aromatiskt kaffe, en smakrik espresso eller en latte med skummad mjölk- vi har något för alla.

Kontakta oss om kaffemaskiner

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar!

Uppgifter om lokalen

Företag: Kaffemaskiner
  • Varför Bofint?
    • Miljömärkt kaffe
    • Smak-garanti
    • Ansvarsförsäkring
    • Serviceavtal
Kaffemaskiner

Om tjänsten

Beställer ni kaffemaskin av oss får ni ett kvalitetssäkrat och miljöcertifierat fairtrade kaffe. Våra maskiner tar hand om varje enskild böna, oavsett om det är helbönor eller malet kaffe. Vi har olika sorters kaffe med varierande komplexitet och intensitet. Vilket kaffe passar er?

Med våra kaffemaskiner får dina medarbetare och kunder en härlig smakupplevelse i väntan på att kontorsmötet ska börja eller efter lunchen i byggboden. Vi erbjuder kaffebryggare och espressomaskiner för alla sammanhang. Självklart levererar vi bönorna och sköter all installation. Vi ser dessutom alltid till att er kaffemaskin är servad och bönorna påfyllda året runt.

Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar