HEMSTÄDNING I KUNGSBACKA

Det är inte alltid lätt att få livspusslet att gå ihop. Det finns mycket som ska hinnas med under dagen och då får hemstädningen ibland maka på sig. Som tur är ställer vi på Bofint gärna upp med städning av ditt hem så att du kan koncentrera dig på familjelivet och allt annat som brådskar. Vi erbjuder regelbunden hemstädning i Kungsbacka och Göteborg.

Hemstäd

Hemstädning

Behöver du spara tid i vardagen? Vi städar efter dina önskemål!

Fyll i formuläret nedan och se pris direkt.
Inga extra kostnader tillkommer.Uppgifter om bostaden.

hemstädning i Kungsbacka

Om hemstädning i Kungsbacka

Om du bestämmer dig för att beställa hemstädning hos oss, har du möjlighet att välja om du vill att vi kommer en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Vi gör upp en plan tillsammans så att både vi och du vet vad som förväntas. Denna mall ser vi sedan till att följa.

Så blir du kund

  • Första gången startar alltid med ett hembesök hos dig så att vi i lugn och ro kan tala igenom vad du önskar dig. På så sätt lär vi känna varandra.
  • Vi gör sedan upp en städmall och en beskrivning av önskemålen.
  • Vår första städning sker veckan efter samtalet.
  • Du har fördelen att göra ombokningar och ändringar i schemat om du skulle bli sjuk eller få förhinder.

Timbanken

När du har regelbunden hemstädning får du en timbank. Med timbanken kan du själv justera ombokningar, beställa tillvalstjänster och få en översikt över dina bokningar.

Timbanken innebär också att du vid sjukdom eller av/ombokningar sparar den outnyttjade tiden tillgodo i timbanken men du betalar fortfarande samma månadskostnad. Du kan maximalt inneha 8 timmar sparade i timbanken. Tid därutöver kan ej nyttjas.

Med ett städabonnemang betalar du alltid samma månadskostnad och får ett lägre pris jämfört med om du köper städning vid enstaka tillfällen.

För mer information angående hemstädning i Kungsbacka eller övriga tjänster hos Bofint, är du välkommen att kontakta oss eller ringa kundtjänst, så svarar vi gladeligen på dina frågor.

Läs mer Läs mindre
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 [email protected] Öppettider:
08-17
helgfria vardagar