Vi städar alla typer av arbetsplatser. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

 

Om Bofint

Vi tror på att leverera ren service till alla typer av företag. Läs mer om vad som driver vårt bolag och varför

BEGÄR OFFERT

Bofint är framtidens serviceföretag

Vi erbjuder ren service i form av helhetslösningar inom arbetsplatstjänster. Det gör vi för att rena och fräscha arbetsplatser skapar mervärde för både våra kunders medarbetare och deras kunder.

Bofints kärna ligger i detaljerna, omsorgen och pålitligheten vi erbjuder våra kunder. Genom att erbjuda ren service med känsla får vi arbetsplatsen att fungera. Det är ett framgångsrikt recept – sedan starten 2015 har vi haft en fantastisk tillväxt i bolaget och omsätter idag 26 miljoner.

Vi jobbar helt enligt branschens standard för kollektivavtal och pensioner. Men vi försöker även göra mer. Därför samlar vi t.ex. våra anställda för att umgås tillsammans. Vår tanke är att man gör ett bättre jobb om man trivs på sin arbetsplats. För oss på Bofint är ”människa” ett värdeord som vi värdesätter.

Bofint är ett inkluderande och modernt företag som sätter kunden i fokus. Vi är idag cirka 80 anställda från 16 olika nationer. Vi är stolta över att skapa en härlig företagskultur som ger förståelse för olika bakgrunder och perspektiv.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag
och medlemmar i Almega.

Team Bofint – ett lag som satsar på individen

I vår strävan mot att leverera på toppnivå på Bofint vet vi vad målmedvetenhet och tålamod innebär. Men vi vet också att man kan behöva uppmuntran och stöd längs vägen mot sina mål. Därför stödjer vi atleter som utövar individuella sporter med minst 110 000 kr varje år.

Läs mer

Vi, precis som våra kunder, tänker ofta på miljön och är ISO 14001 samt ISO 9001 certifierade. Hållbarhetsfrågan är viktig för oss och vi tror på att alla, även städbolag, kan bidra till att bygga en renare jord för kommande generationer.

På Bofint sätter vi kundens behov i centrum. Och vi brukar säga att vi är det personliga städ- och servicebolaget som hjälper människor att fokusera på arbetet. Tanken på att våra kunder går till en ren och fungerande lokal för att jobba är det som driver oss och skapar stolthet för våra medarbetare.

Välkommen till Bofint! Vi gör allt för att du ska trivas.

Läs mer om vår miljöpolicy >

Vi är stolta sponsorer till

Jag älskar mina kunder, jag tycker om att jobba där. Jag mår bra när jag jobbar hos dem.

Hong Nguyen

Oscar Eriksson
Försäljningsansvarig

Oscar.eriksson@bofint.se

072 600 67 67

Lukas Arvidsson
Försäljning

Lukas.arvidsson@bofint.se

072 402 58 85

Bella Biljabegovic
Driftchef & Arbetsledning

bella@bofint.se

070 964 96 22

Administration

Hanna Svensson
HR-ansvarig

Hanna.svensson@bofint.se

070 655 85 50

Lucas Börjesson
VD

Lucas.borjesson@bofint.se

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR