STORSTÄDNING

Hur ska man hinna storstäda när man knappt hinner tvätta om vardagarna? Vi på Bofint vet att det är svårt att få tid över till att storstäda hemmet. Därför gör vi det för dig. Vi erbjuder storstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

Storstäd

Storstädning efter era behov!

Vi gör ert hem rent ändå från golv till tak!
Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig.
 

Uppgifter om bostaden

Storstädning

Om storstädning

Om du beställer en storstädning av oss, garanterar vi dig ett effektivt arbete och ett skinande blankt hem att komma hem till. Och du! Vi tar även hand om andra detaljer som att stryka eller tvätta om du så önskar. Alla vrår i huset kommer att bli ompysslade så kontakta oss redan idag.

Så funkar det

  • Ingenting kommer att bli bortglömt. Fönster ska putsas, golven ska skuras. Dammkornen försvinner både framför såväl som bakom böckerna i hyllorna.
  • Badrum och kök används flitigt i ett hem. Bofints städteam polerar, dammar och torkar och tar bort både fett, mögelfläckar och kalkavlagringar för att göra dina våtutrymmen och matplatser så gästvänliga och trivsamma som möjligt.
  • Med vår nöjd-kundgaranti åtgärdar vi enkelt det som du eventuellt är missnöjd med.
  • Trädgårdsklippning och strykning är också små sakerna som gör den stora skillnaden. Det fixar vi självklart vid samma tillfälle om du vill.
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar