Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Byggstädning

När ni gjort jobbet med att bygga- städar vi. Med Bofints byggstädning lämnar ni arbetsplatsen i goda händer. Vi har naturligtvis ID-06, kollektivavtal med Byggnads och miljöledningssystem så ni kan känna er trygga när ni väljer leverantör.

BEGÄR OFFERT

Byggstädning

OM BYGGSTÄDNING

Vi på Bofint arbetar med stora såväl som mindre projekt, och vi vet att alla objekt kan variera i storlek och ha särskilda villkor. Därför kan ni vara säkra på att vi utför tjänsten med rätt kompetens , oavsett objekt. Vi är kostnadseffektiva och prioriterar alltid kvaliteten. Vi erbjuder byggstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.

BYGGBODAR

När personalen utför sitt arbete är det viktigt att ge dem en trivsam miljö. Vi utför därför städning av byggbodar löpande under pågående projekt så ni alltid har en ren och säker arbetsplats. Självklart använder vi miljövänliga rengöringsmedel och har ansvarsförsäkringar. Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR