Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Förbrukningsmaterial

Förbrukningsmaterial tas ofta för givet men är någonting som är omständigt att vara utan. Med Bofints helhetslösning förenklar vi er arbetsplats så ni får tid till arbetet!

BEGÄR OFFERT

Förbrukningsmaterial

OM TJÄNSTEN

När ni beställer vår helhetslösning för förbrukningsmaterial levererar vi regelbundet bland annat tvål, toalettpapper, handtork och andra förbrukningsvaror. Vi ser alltid till att det finns ett befintligt lager på er arbetsplats så det aldrig tar slut. Prisvärt och effektivt!

Tjänsten för helhetslösningen innebär att vi tar ansvar för ombesörjande av era förbrukningsartiklar. Det betyder att vi gör alla beställningar, utför leverans och ni sparar pengar. En smart lösning att kombinera med regelbunden företagsstädning.

Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

  1. Personal säger att det börjar ta slut.
  2. Beställning sker.
  3. Leverans direkt till företaget.
  4. Vi tar hand om leveransen.
  5. Och nu ser vi till att dispenserna är påfyllda!
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 7-17

Städar ni bara företag?

Vi erbjuder samtliga av våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi endast engångsjobb, fönsterputs, flyttstäd och storstäd.

Hur arbetar ni med miljön?

Vi är miljödiplomerat serviceföretag. Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel och Svanen i den mån vi kan. Det är viktigt för oss att använda städprodukter som är producerade på ett schysst sätt och anstränger oss för att välja när- alternativt svenskproducerat. Undantagsfall gäller för grovt smutsade miljöer där det är nödvändigt att använda medel som ej är miljömärkta. Vi planerar även våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. För mer information om vårat arbete med hållbarhet, kontakta oss gärna!

Följer ni kollektivavtal?

Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.

Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss!

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera
på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT