Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Förbrukningsmaterial

Förbrukningsmaterial tas ofta för givet men är någonting som är omständigt att vara utan. Med Bofints helhetslösning förenklar vi er arbetsplats så ni får tid till arbetet!

BEGÄR OFFERT

Förbrukningsmaterial

OM TJÄNSTEN

När ni beställer vår helhetslösning för förbrukningsmaterial levererar vi regelbundet bland annat tvål, toalettpapper, handtork och andra förbrukningsvaror. Vi ser alltid till att det finns ett befintligt lager på er arbetsplats så det aldrig tar slut. Prisvärt och effektivt!

Tjänsten för helhetslösningen innebär att vi tar ansvar för ombesörjande av era förbrukningsartiklar. Det betyder att vi gör alla beställningar, utför leverans och ni sparar pengar. En smart lösning att kombinera med regelbunden företagsstädning.

Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

  1. Personal säger att det börjar ta slut.
  2. Beställning sker.
  3. Leverans direkt till företaget.
  4. Vi tar hand om leveransen.
  5. Och nu ser vi till att dispenserna är påfyllda!
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR