Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Golv och Mattvård

Med Bofints periodiska golvrengöring får ni golven som nya. Vi utför polish och golvrengöring för restauranger, köpcentrum, butiker såväl som kontor och industrianläggningar.

BEGÄR OFFERT

Golv och Mattvård

GOLV

Olika golv behöver olika former av rengöring. Genom att vi använder en anpassad och effektiv arbetsmetod och har hög kvalitet på rengöringsmedel gör vi rent era golv på djupet. Det innebär att ni får det rent och golvet får en längre livslängd. Att golvrengöringen är prisvärd och miljövänligt utförd är ett extra plus.

Vi kartlägger dem ytor som ska rengöras och gör en notering av vilket golv just ni har. Golvvården är anpassad, vilket betyder att oavsett om ni har linoleumgolv, plastgolv, stengolv eller gummigolv har vi tjänsten för er.

MATTVÅRD

Beställer du mattvård får du en prisvärd tjänst som är utförd efter en ordentlig och effektiv metod som vi jobbar efter. Med periodisk rengöring gör vi rent enda ner i textilfibrerna. Då ser det inte bara rent ut- det blir rent på riktigt.

Om ni har några frågor om golv- eller mattvård för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR