Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Vaktmästeri

Alla kontor behöver en vaktmästare ibland. Någon som kan byta ett lysrör, sätta upp en hylla, laga en stol eller fixa en läckande kran. Vi på Bofint erbjuder vaktmästeritjänster till företag i Göteborg med omnejd. Behöver du hjälp med att fokusera på jobbet? Boka vår vaktmästerservic

BEGÄR OFFERT

Vaktmästeri

Vaktmästare kan lösa många problem

Bråttom, bråttom, bråttom. Ont om tid är det alltid gott om. Låt våra vaktmästare ta hand om det praktiska och låt oss röja, montera möbler, sätta upp hyllor, skruva upp tavlor, spika i spikar, fixa en läckande eller laga det som är trasigt. Låt Bofint ta hand om vardagen

Våra vaktmästare kan även ta hand om posten, fylla på kylen, ta emot kunder i receptionen och springa dina ärenden. Vår önskan är att erbjuda dig ren service. Hitta fokus på jobbet – hyr in en vaktmästare.

Populära vaktmästeritjänster: Flytthjälp, Glödlampsbyte, Lysrörsbyte, Bortforsling, Påfyllning av kontorsmaterial, Monteringshjälp, Möbeljustering, Köra till tippen och Avloppsrensning

BOKA Vaktmästeri HÄR

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR