Städfirma på Tjörn - Bofint

Behöver du hjälp att rengöra dina kontorslokaler? Bofint är en professionell städfirma som erbjuder ett stort utbud av tjänster inom städservice till företag på Tjörn med omnejd. Vi rengör lokaler, stora och små, på kontor, i butiker, industrier, lager och byggarbetsplatser.

Våra städtjänster på Tjörn

Butiksstädning på Tjörn

Butiksstädning på Tjörn

En välstädat butik ger ett gott första intryck. Glada kunder handlar mer. Flexibelt städupplägg av professionell städhjälp.

Kontorsstädning på Tjörn

Kontorsstädning på Tjörn

Ett trivsamt kontor är en välstädad lokal. Vi erbjuder professionell och kostnadseffektiv städning.

Fönsterputs för företag

Fönsterputs för företag

Släpp in ljuset i din lokal! Våra rutinerade fönsterputsare rengör med miljövänliga metoder. Rekommenderad tilläggstjänst till ordinarie städ.

Byggstädning på Tjörn

Byggstädning på Tjörn

När bygget står färdigt städar vi rent – effektivt och miljövänligt. Löpande städning av byggboden ger god trivsel.

Industristädning på Tjörn

Industristädning på Tjörn

Trygg och hälsosam arbetsplats. Professionell städning av lager och lokaler. Omsorgsfull, regelbunden rengöring utförd av erfaren städpersonal.

Tillval

Tillval

Utöver städning har vi fler tillval. Vad sägs om färsk frukt, kaffemaskin, golv och mattvård eller städning som löneförmån?

Fönsterputs

Professionell städfirma på Tjörn

Vi har ett flexibelt upplägg som anpassas utifrån era specifika önskemål. Hur ofta vill ni ha städat och när på dygnet?(kväll, dag eller natt). Vi städar med miljövänliga produkter och med effektiva metoder. Vi är ett städföretag som skapar trivsel i dina lokaler.

Vårt stora urval av tjänster omfattar bland annat fönsterputs, rengöring av mattor och golv. En ren och fräsch arbetsplatser är alltid uppskattat! Populära tilläggstjänster är leverans av färsk frukt regelbundet och tillgång till en effektiv kaffemaskin.

Nöjda kunder och nöjda medarbetare är grunden till vår tillväxt. Vi är en schysst arbetsgivare. Våra anställda har bra villkor, kollektivavtal och ansvarsförsäkring. De är handplockade för sin servicekänsla, öga för detaljer och noggrannhet.

Välkommen till framtidens städfirma på Tjörn! Bofint Städservice – vi skapar trivsel

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar