Oscar Eriksson

Berätta lite om dig själv, vem är du?

Mitt namn är Oscar, jag är 26 år och bor och är uppväxt i Kungsbacka. Jag är en väldigt tävlingsinriktad person som älskar att hålla på med olika typer av sporter. Jag har spelat ishockey och fotboll mestadels av min uppväxt.

På fritiden gillar jag inte att sitta still, så jag brukar ofta socialisera mig och träffa mycket vänner. Nu på senare dagar har jag bytt ut hockeyklubborna mot golfklubbor och försöker spela så ofta jag kan. Jag spenderar även en hel del tid på gymmet.

 

Hur länge har du jobbat på Bofint?

Jag började jobba på Bofint precis innan årskiftet 2018.

 

Vad gjorde du innan du började på Bofint?

Innan jag började på Bofint jobbade jag som säljare på Sova och sålde sängar. Det gjorde jag i ca 2 års tid. Innan dess gick jag i skolan och spelade hockey.

 

Vad fick du med dig för erfarenheter från ditt tidigare jobb?

Jag började som säljare på Sova för ca 7 år sedan och det var en väldigt bra ¨säljskola¨ för mig där jag lärde mig väldigt mycket. Jag lärde mig mycket inom försäljning, men även hur viktigt det är att jobba som ett team och att samarbeta för att nå bra resultat.

 

Vad har du för arbetstitel?

Jag är försäljningsansvarig och har i stort sätt hand om all försäljning på Bofint.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag jobbar mycket med nykundsförsäljning. Mina arbetsdagar består av kundbesök, där jag säljer in Bofints tjänster till företag.

 

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Det otroligt kul att sälja. Jag tycker även att det roligt att träffa många olika kunder och att knyta nya kontakter med människor den vägen. Vi på Bofint är i en expansiv fas och det är roligt att vara på ett växande bolag.

 

Har du någon dold talang du vill dela med dig av?

Jag har bara synliga talanger, haha.

 

Om du hade fått välja en superkraft, vilken hade du då valt?

Jag hade valt att kunna teleportera mig. Att kunna befinna mig vart som helst när som helst hade varit väldigt smidigt.

Fler intervjuer