Bofint är framtidens serviceföretag

Vi städar företagslokaler i västra Sverige. Vi har flera års erfarenhet från butiksstädning, kontorsstädning, lagerstädning, fönsterputs och byggstädning. Vi har sett och städat undan det mesta för alla typer av aktörer. Från butiker till industribagerier. Vi tror på att leverera ren service till alla typer av företag. Läs mer om vad som driver vårt bolag och varför.

Ren service i form av helhetslösningar inom arbetsplatstjänster.

Rena och fräscha arbetsplatser skapar mervärde för både era medarbetare och kunder. Vi erbjuder anpassade helhetslösningar efter era behov, allt för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Vi erbjuder allt från städning, fönsterputs till leverans av fruktkorg. Hör av er, så hjälper vi er att hitta en anpassad lösning efter önskemål!

Ett framgångsrikt recept

Trivsel på jobbet är viktigt för oss

Vi jobbar helt enligt branschens standard för kollektivavtal och pensioner. Men vi försöker även göra mer. Därför samlar vi t.ex. våra anställda för att umgås tillsammans. Vår tanke är att man gör ett bättre jobb om man trivs på sin arbetsplats. För oss på Bofint är ”människa” ett värdeord som vi värdesätter.

Bofint är ett inkluderande och modernt företag som sätter kunden i fokus. Vi är idag cirka 80 anställda från 16 olika nationer. Vi är stolta över att skapa en härlig företagskultur som ger förståelse för olika bakgrunder och perspektiv.

Lager & logistikstädning

Vi är ett auktoriserat service­företag och medlemmar i Almega.

Miljö & hållbarhet

Vi, precis som våra kunder, tänker ofta på miljön och är ISO 14001 samt ISO 9001 certifierade. Hållbarhetsfrågan är viktig för oss och vi tror på att alla, även städbolag, kan bidra till att bygga en renare jord för kommande generationer.

Vi på Bofint är stolta över att ha infört pantstationer hos några av våra kunder. All pant skänks till organisationen Städa Sverige som jobbar för ett skräpfritt Sverige och stöttar ungdomsidrotten.