Städfirma i Borås - Bofint

Bofint är en städfirma som med hög kompetens och öga för detaljer skapar genuin trivsel på arbetsplatsen. I Borås erbjuder vi hela vårt utbud av professionella städtjänster till företag. Vi gör rent och städar både kontor- och butikslokaler, lager, industrier, byggbodar och byggarbetsplatser.

Våra städtjänster i Borås

Butiksstädning i Borås

Butiksstädning i Borås

Vi städar din butikslokal skinande ren. Välj vårt flexibla städupplägg. Effektiv städning med miljövänliga produkter. Vi har ansvarsförsäkring och nöjd-kundgaranti.

Kontorsstädning i Borås

Kontorsstädning i Borås

Med vårt flexibla städupplägg erbjuder vi prisvärd och professionell rengöring av kontoret. En bra arbetsmiljö gör era anställda nöjda.

Fönsterputs för företag

Fönsterputs för företag

Välputsade fönster lyfter er lokal. Våra professionella medarbetare gör rent, snabbt och effektivt. Miljövänlig och prisvärd rengöring.

Byggstädning i Borås

Byggstädning i Borås

En säker arbetsplats kräver regelbunden rengöring. Vi gör effektivt rent och skapar god trivsel. Tryggt med Kollektivavtal, ID-06 och miljöledningssystem.

Industristädning i Borås

Industristädning i Borås

Vi säkerställer med professionella metoder och effektiv rengöring att era lokaler blir rena. Hos oss får ni utbildad och erfaren personal med ansvarsförsäkring.

Tillval

Tillval

Prova våra populära tilläggstjänster som golv- och mattvård, städning som löneförmån, fruktkorg, kaffemaskin och förbrukningsmaterial.

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar