Städfirma i Stenungsund

Bofint är en städfirma som erbjuder städning till företag i Stenungsund. Vi är proffs på att skapa trivsamma arbetsplatser genom kontinuerlig rengöring. Vi genomför både stora och små städuppdrag på arbetsplatser som exempelvis kontor, butiker, industrier, lager och byggarbetsplatser.

Våra städtjänster i Stenungsund

Butiksstädning i Stenungsund

Butiksstädning i Stenungsund

Regelbunden städning av din butikslokal enligt flexibelt upplägg. Miljövänlig och effektiv rengöring till bra pris. Med ansvarsförsäkring.

Kontorsstädning i Stenungsund

Kontorsstädning i Stenungsund

Ett välstädat kontor bidrar till en bra arbetsmiljö. En trivsam och ren lokal ger nöjda medarbetare.

Fönsterputsning för företag

Fönsterputsning för företag

Smutsiga fönster fixar vi! Professional fönsterputsning med miljövänliga produkter. Prisvärt, snabbt och effektivt.

Byggstädning i Stenungsund

Byggstädning i Stenungsund

Trygghet och säkerhet är av stor vikt på byggarbetsplatser. Professionell rengöring anpassad efter lokalen. Med kvalitetskontroller och ansvarsförsäkring.

Industristädning i Stenungsund

Industristädning i Stenungsund

Säkerhet är viktigt inom industrin. Noggrann rengöring av lokalerna är en förutsättning. Med löpande kvalitetskontroll.

Tillval

Tillval

Tilläggstjänster som gör det lilla extra! Färsk fruktleverans, kaffemaskin, golv- och mattservice. Vad sägs om städning som löneförmån?

Fönsterputs

Professionell städfirma i Stenungsund

God arbetsmiljö är viktigt för många arbetsgivare och anställda. Därför erbjuder vi fler personalfrämjande tjänster utöver städ, som leverans av fruktkorg och kaffemaskin. En ren och fräsch arbetsplats ger nöjdare medarbetare.

Vi träffar en överenskommelse och bestämmer när ni vill ha städat(dag, kväll eller natt) och med vilken frekvens. Behöver ni rengöring av mattor och golv? Det fixar vi! Vi tvättar smutsiga fönster skinande rena. Vi har ett brett urval av utökade tjänster inom städservice. Rengöringen sker med moderna och effektiva metoder. Vi använder naturligtvis miljövänliga rengöringsprodukter.

Nöjda kunder och nöjda medarbetare är vårt fokus. Vi väljer att anställa personal som städar noggrant, ger god kundservice och har ett bra öga för detaljer. Vi är en bra arbetsgivare med kollektivavtal, erbjuder schyssta villkor och har ansvarsförsäkring.

Välkommen till framtidens städfirma i Stenungsund! Bofint Städservice – vi skapar trivsel

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar