Kaffe på jobbet.

Kaffemaskinen är en central del av kontoret. Det är där man småsnackar om viktiga saker med kollegorna och fyller på med energi inför dagens utmaningar. Vi har kaffemaskiner som gör gott kaffe på bönor, frystorkat eller malet kaffe.

Förenkla arbetsplatsen och låt oss ta hand om städningen och fikarasten.

Skräddarsydda lösningar.

Oavsett behov.

Vi vill att alla människor ska få njuta av gott kaffe på sin arbetsplats.

Med våra kaffemaskiner får dina medarbetare och kunder en härlig smakupplevelse i väntan på att kontorsmötet ska börja eller efter lunchen i byggboden. Vi erbjuder bland annat espressomaskiner, instantmaskiner eller färskbryggt kaffe på kanna eller maskin. Självklart levererar vi bönorna och sköter all installation. Vi ser dessutom alltid till att er kaffemaskin är servad och kaffet påfyllt, året runt.

På Bofint är vi övertygade om att gott kaffe förhöjer helhetsupplevelsen på ert företag. Med oss kan vi skräddarsy en lösning, helt efter era behov.

Se vårt utbud av kaffemaskiner.

Så här funkar det.

Rådgivning


Vi går igenom era behov och önskemål om smak och funk­tioner. Därefter tar våra special­ister fram förslag på maskiner, kaffe och tillbehör för er arbets­plats.

Installation och introduktion


Våra tekniker instal­lerar maskin­erna som även ger er en smak­garanti. Vid instal­lationen får ni avnjuta vårat utbud genom olika inställ­ningar för att ni ska få uppleva den perfekta koppen kaffe. Skulle ni sedan vilja ändra er kommer vi tillbaka och justerar smaken - helt utan kostnad.

Njut av fikastunderna


Ni lutar er tillbaka och njuter av fika­stunderna.

Påtår


Vi fyller på och sköter daglig service av maskinerna om så önskas. Vi ansvarar för inköp av kaffe och tillbehör, så att ni kan lägga tid på det ni är bäst på.

En leverantör - flera tjänster.


Väljer du Bofint får du en komplett arbetsplats. Vi förser er med allt från företagsstäd till att leverera det perfekta kaffet. Vi gör det dessutom med vår egen personal i form av tekniker och kaffespecilister, som är anställda hos oss. Vardagen blir helt enkelt bättre med oss som leverantör.

Bofint är framtidens serviceföretag.

Vi erbjuder ren service i form av helhetslösningar inom städ- och lokalvårdstjänster, för vi tror att rena och fräscha arbetsplatser skapar mervärde för både våra kunders anställda och deras kunder. Vi städar kontor, butiker, byggarbetsplatser, industri- och lagerlokaler i hela västra Sverige.