Städfirma i Kungälv - Bofint

Bofint är en städfirma som erbjuder städning av arbetsplatser till företag i Kungälv. Vi är specialiserade på att skapa trivsel genom professionell rengöring med omtanke. Vi städar lokaler av olika storlek och utformning som kontor, butiker, industrier, lager och byggarbetsplatser.

Våra städtjänster i Kungälv

Butiksstädning i Kungälv

Butiksstädning i Kungälv

Första intrycket är viktigt i en butik. Vi gör det rent effektivt och miljövänligt. Anlita oss regelbundet. Noggrann och prisvärd städning.

Kontorsstädning i Kungälv

Kontorsstädning i Kungälv

Regelbunden kontorsstädning gör att lokalen alltid är välstädad och representativ. Prisvärd städning anpassad efter era behov.

Fönsterputs för företag

Fönsterputs för företag

Skinande rena fönster ger ett professionellt intryck. Noggrann rengöring regelbundet med abonnemang eller enstaka tillfällen.

Byggstädning i Kungälv

Byggstädning i Kungälv

En säker arbetsmiljö är av stor vikt. Regelbunden städning enligt flexibelt upplägg. Vi har ansvarsförsäkring och miljöledningssystem.

Industristädning i Kungälv

Industristädning i Kungälv

En välstädad lokal är en tryggare lokal. Anpassade städmetoder som gör rent effektivt. Regelbunden kvalitetskontroll.

Tillval

Tillval

Det lilla extra utöver regelbunden städning kan vara en fruktkorg, kaffemaskin samt rengöring av mattor och golv.

Fönsterputs

Städfirma i Kungälv

En god arbetsmiljö omfattar många delar. Vi erbjuder även utökade tjänster som leverans av smakfulla fruktkorgar och fungerande kaffemaskin. En ren och fräsch arbetsplats ger glada och nöjda medarbetare.

Vårt städupplägg är enkelt och flexibelt!. Vi kommer överens om när ni vill ha städat – vilken tidpunkt(dag, kväll eller nattetid) och hur ofta. Vill ni ha utökade städtjänster? Smutsiga fönster? Det ordnar vi. Vi kan även ta hand om att rengöra era mattor. Vi har ett stort urval av tilläggstjänster som omfattar det mesta inom städservice. Vi rengör effektivt med moderna metoder och använder miljövänliga rengöringsmedel.

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder! Vi är ett städföretag som tar hand om vår personal och är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor och ansvarsförsäkring. Vi lägger stor vikt vid att rekrytera medarbetare som är noggranna, serviceinriktade och har sinne för detaljer.

Välkommen till framtidens städfirma i Kungälv! Bofint Städservice – vi skapar trivsel
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar