Städfirma i Varberg - Bofint

Bofint är en nytänkande städfirma i Varberg som erbjuder professionell städning till företag i Varberg med omnejd. Vi vet att arbetsmiljö är en viktig faktor för att skapa trivsel på en arbetsplats vilket ger nöjda medarbetare.

Våra städtjänster i Varberg

Butiksstädning i Varberg

Butiksstädning i Varberg

Kunder uppskattar en välstädad butikslokal. Vi gör rent regelbundet och använder miljövänliga produkter. Nöjda kunder shoppar mer.

Kontorsstädning i Varberg

Kontorsstädning i Varberg

Ett rent och fräscht kontor ger en hälsosam arbetsmiljö. Prisvärd, effektiv och noggrann städning.

Fönsterputs för företag

Fönsterputs för företag

Smutsiga fönster på jobbet? Våra fönsterputsare gör rent och fräscht. Putsar miljövänligt, snabbt och prisvärt.

Byggstädning i Varberg

Byggstädning i Varberg

Effektiv städning av byggarbetsplatsen och byggboden bidrar till både säkerhet och trivsel. Kollektivavtal med Byggnads, ID06 och ansvarsförsäkring.

Industristädning i Varberg

Industristädning i Varberg

Städning inom tillverkande industri, logistikföretag och verkstadsindustri. Ren arbetsmiljö ger en trygg och säker arbetsplats.

Tillval

Tillval

Prova våra populära tilläggstjänster som golv- och mattvård, städning som löneförmån, fruktkorg, kaffemaskin och förbrukningsmaterial.

Fönsterputs

Professionell Städfirma i Varberg

Vårt flexibla erbjudande omfattar professionell städning av stora och små arbetsplatser. Exempel på lokaler vi städar är kontor, butiker, industrier, lager och byggarbetsplatser. Ni väljer städfrekvens och tidpunkt på dygnet. Utöver standardstäd har vi ett stort urval av tilläggstjänster. Tjänsterna omfattar allt från leverans av fruktkorgar, kaffemaskin, fönsterputs till rengöring av mattor och golv.

Vi är ett städföretag som gillar att tänka annorlunda och är lyhörda för vad våra kunder i Varberg vill. Nöjda kunder och nöjda medarbetare är nyckeln till vår fortsatta framgång och tillväxt. Vi lägger stor vikt vid att fortlöpande utbilda våra medarbetare så att de kan utföra sitt städuppdrag med effektiva och miljövänliga metoder. Våra anställda har kollektivavtal, schyssta villkor och ansvarsförsäkring.

Välkommen till framtidens städfirma i Varberg! Bofint Städservice – vi skapar trivsel

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar