Lager & logistikstädning

Städning av industrilokaler och lager är viktigt för medarbetarnas säkerhet. Med Bofint får ni en tjänst med anpassade städmetoder efter era lokalers behov. En trevlig och trygg arbetsplats helt enkelt. Vi erbjuder industristädning i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Varberg, Borås, Stenungsund och Tjörn med omnejd.

lager & logistikstädning

Lager & logistikstädning

Vi anpassar oss efter era behov

Vår lager & logistikstädning utförs regelbundet och med anpassningar efter lokalernas behov. Det innebär att ni väljer städfrekvens och om ni vill ha tjänsten utförd på dagar, kvällar eller nattetid. Om ert behov av städning varierar över perioder anpassar vi frekvensen efter det. Vi utför industristädning på mindre såväl som större anläggningar, bland annat tillverkande industri, logistikföretag och verkstadsindustri, boka lager & logistikstädning!

Vi städar i flera orter

Vi erbjuder lagerstädning i hela Västsverige. Det vill säga i Göteborg, Kungsbacka, Borås, Varberg, Halmstad, Kungälv och alla platser där emellan. När ni beställer industri- eller lagerstädning får ni en städtjänst utförd med kostnadseffektiva arbetsmetoder, med hög kvalitet och miljövänliga rengöringsmedel. Naturligtvis har vi nöjd- kundgaranti och ansvarsförsäkringar på alla våra tjänster. Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

Lager & logistikstädning

Komplettera städningen med våra tilläggstjänster