Städfirma i Göteborg

Bofint städservice är specialister på städning som skapar trivsel. Vi erbjuder städhjälp i Göteborg till såväl företag som privatpersoner. Till företag i Göteborg erbjuder vi städning av kontor, butiker, industrier, lager och byggarbetsplatser. Trivsel på en arbetsmiljö omfattar många delar. Därför erbjuder vi även tilläggstjänster som kaffemaskiner, fruktkorgar, fönsterputs och mattrengöring.

Våra städtjänster i Göteborg

Hemstädning i Göteborg

Hemstädning i Göteborg

Vi vet hur hektisk vardagen kan vara. Inget slår känslan av att komma hem till ett nystädat, rent och fräscht hem. Vårt upplägg är enkelt, flexibelt och prisvärt. Njut av din vardagslyx med regelbunden hemstädning.

Trädgårdshjälp i Göteborg

Trädgårdshjälp i Göteborg

Vår professionella och erfarna trädgårdspersonal tar hand om det mesta i trädgårdsskötsel. Allt från att klippa gräs, rensa ogräs, vattna, plantera till att skotta snö. Enkel och smidig hjälp att prova när du är på semester.

Köksstädning i Göteborg

Köksstädning i Göteborg

Köket är ofta samlingspunkten i de flesta familjer. Tjänsten omfattar komplett rengöring av hela rummet. Boka enstaka tillfällen eller abonnemang till rabatterat pris om du redan är abonnemangskund av hemstädning.

Flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg

Att flytta kan vara betungande. Det är många olika saker att tänka på. Vi hjälper dig med städning av din bostad vid avflyttning. Flexibelt upplägg och anpassat för att passa dina behov.

Storstädning i Göteborg

Storstädning i Göteborg

Inför storhelger är det extra skönt att huset får en rejäl rengöring inför besök av släkt och vänner. Det mesta ingår i vår mest omfattande städtjänst. Huset blir skinande rent! Populära tilläggstjänster är tvätt och strykning.

Fönsterputs i Göteborg

Fönsterputs i Göteborg

Regelbunden fönsterputsning av dina fönster gör det lilla extra för att ditt hem ska kännas fint! Vi erbjuder abonnemang som några tillfällen per år eller rengöring vid enstaka tillfällen. Välj vad som passar er.

Visningsstädning i Göteborg

Visningsstädning i Göteborg

Vår erfarna personal gör skinande rent med personlig omtanke. Vii hjälper dig inför försäljning av få din bostad i toppskick. Du kan vara trygg när du anlitar oss. Vi har nöjd-kundgaranti.

Badrumsstädning i Göteborg

Badrumsstädning i Göteborg

Drömmer du om ett komplett städat badrum? Denna utökad städservice innebär en mycket omfattande rengöring av ditt badrum. Vi rengör alla delar i badrummet på djupet.

Butiksstädning i Göteborg

Butiksstädning i Göteborg

En ren och välstädad butik är viktig för många kunder. Vi erbjuder prisvärda städtjänster av enligt flexibelt upplägg. Regelbunden städning som utförs noggrant och miljövänligt.

Kontorsstädning i Göteborg

Kontorsstädning i Göteborg

Vi erbjuder kontorsstädning med ett flexibelt upplägg. Tillsammans kommer vi överens om vad som ska städas, hur ofta och när(dag, kväll eller natt). Vi städar effektivt och miljövänligt.

Byggstädning i Göteborg

Byggstädning i Göteborg

Vi rengör byggarbetsplatser när bygget är klart. Vi skapar trivsel i byggbodar. Vi har ID-06, kollektivavtal med Byggnads, och miljöledningssystem. Med effektiva metoder och hög kvalitet skapar vi en trygg och säker arbetsplats

Lager- & Industristädning i Göteborg

Lager- & Industristädning i Göteborg

Regelbunden rengöring av lokaler och lager inom tillverkande industri, logistikföretag och verkstadsindustri. Större och mindre anläggningar. Vi anpassar städningen utifrån era önskemål.

Fönsterputs för företag

Fönsterputs för företag

En populär tilläggstjänst. Erbjuds enligt flexibelt upplägg. Välj regelbunden rengöring eller enstaka tillfällen. Rena och fräscha fönster är ett måste för att komplettera en ren och fräsch lokal. Vi är snabba och prisvärda.

Tillval

Tillval

Vi är en fullservicepartner inom städ. Utöver rengöring erbjuder vi bland annat förbrukningsmaterial, golv- och mattvård, mattservice, städning som löneförmån, fruktkorg och kaffemaskin. Kontakta oss för offert!

Fönsterputs

Professionell städhjälp i Göteborg

Vill du erbjuda din egen personal städning som löneförmån? Vi hjälper till.

För privatpersoner utför vi hemstädning enligt ett flexibelt upplägg. Vi erbjuder möjligheten att ha tillgång till samma städhjälp som återkommer till ert hem. Hos oss är det enkelt att boka om tider när det behövs. Smidigt att beställa tilläggstjänster som utökad köksstädning, trädgårdsskötsel, flyttstädning, storstädning eller fönsterputsning. Är ni i processen att sälja er bostad? Vi kan hjälpa till med visningsstädning.

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder! Vi tar hand om vår personal och är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor och ansvarsförsäkring. Vi lägger stor vikt vid att rekrytera medarbetare som är noggranna, serviceminded och har sinne för detaljer. Det är vår förhoppning att du som kund märker det när du anlitar oss.

Välkommen till framtidens städföretag i Göteborg! Bofint Städservice – vi skapar trivsel

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar