Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Våra tjänster

Högkvalitativa städtjänster till alla typer av lokaler med alla typer av behov.

BEGÄR OFFERT

Vi tar hand om dina kvadratmetrar

Kontorsstädning

Vi städar alla typer av kontor. Och vi är kostnadseffektiva, kvalitativa och miljövänliga när vi gör det.Men framförallt är vi noggranna. Vi anpassar städfrekvensen efter era behov och försöker alltid se till att det är samma personal som kommer till ert kontor för att skapa trygghet. Vi erbjuder kontorsstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungssund och Tjörn.

Butiksstädning

En ren och fräsch butik ökar köplusten hos era kunder. Vi städar kvällar, nätter och helger. Helt enkelt när det passar dig och din verksamhet. Kontakta oss om du vill ha högkvalitativ och prisvärd städning i din butik. Vi utför butikstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungssund och Tjörn.

Lager- och industristädning

Ibland handlar städning inte om att det ska bli snyggt utan om att det ska vara säkert. Väl utförd städning av industrilokaler och lager skapar en säker arbetsplats. Städning sker efter dina behov och på en frekvens som du bestämmer. Vi erbjuder industristädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungssund och Tjörn.

Fönsterputsning

Man måste kunna njuta av utsikten för att den ska vara värd något. Därför erbjuder vi professionell, prisvärd och effektiv fönsterputsning. Lägg till fönsterputsning i din löpande städtjänst eller beställ vid enstaka tillfälle. Vi erbjuder fönsterputsning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungssund och Tjörn.

Byggstädning

Vi utför byggstädning på små och stora byggprojekt enligt Byggnads kollektivavtal och miljöledningssystem. Vi följer även ID06 så ni kan vara trygga med oss som städleverantör. Vi på Bofint gillar utmaningar och vet av erfarenhet att inget behov är det andra likt när det kommer till byggstädning. Men med oss i ryggen är byggbodarna alltid välskötta och rena. Vi erbjuder byggstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungssund och Tjörn.

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR