byggstädning

Byggstädning efter ombyggnation

Byggstädningen är en viktig faktor för byggbranschen som är en av de viktigaste branscherna i Sverige, förutom bostadsbyggande omfattar den allt från vägar till broar, byggnader och till och med flygplatser. Detta gör det mycket viktigt att hålla byggarbetsplatserna rena och snygga. På Bofint vet vi exakt vad som behöver göras för att byggarbetsplatsen ska bli ordentligt städad. Vårt team består av erfarna yrkesmän som arbetar tillsammans för att se till att projektet håller tidsplanen och att kunden får önskat resultat.

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av tjänster som byggstädning, golvstädning, fönsterputs, mattstädning, högtryckstvätt, rännstensrengöring och mycket mer. Alla våra anställda är mycket skickliga och utbildade för att hantera de specifika uppgifter som krävs för att slutföra varje jobb. De är alltid klädda i uniform och använder de senaste verktygen och utrustningen för att se till att kunden får bästa möjliga service.

Våra byggstädare är alltid redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster.

 

 

byggstädning

 

Byggstädning i Göteborg med omnejd

När det gäller byggstädning vet många inte var de ska börja, de tror att det är för dyrt att anlita professionella byggstädningstjänster eller att de kommer att tillbringa timmar med att skrubba golv och väggar.

På Bofint erbjuder vi grundliga, professionellt utförda byggstädningstjänster i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn. Byggstädning som gör att ditt hem blir skinande ljust och fritt från farligt damm. Vi inspekterar varje rum, golv, vägg och tak noggrant för att se till att allt har rengjorts ordentligt, och eftersom vi är experter kan vi till och med hjälpa dig att hitta dolda vinklar och vrår som du annars kanske skulle missa.

Vi använder självklart miljövänliga produkter. Alla våra tekniker är fullt försäkrade och bakgrundskontrollerade, och vi anländer alltid klädda på lämpligt sätt för vädret, så oavsett om du flyttar in i ditt drömmhem eller bara renoverar ditt nuvarande hem, låt Bofint ta hand om det smutsiga arbetet så att du kan njuta av ditt nya utrymme.

 

Byggstädning pris

Planerar ni en byggstädning efter nybyggnation eller ombyggnation och funderar på priset?

Fyll dina uppgifter enkelt via formuläret så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

 

Vikten av byggstädningen

Anledningen till att en städningen krävs är att den gör det möjligt för inspektören att utföra en grundlig inspektion av byggnaden. Utan detta kan han inte ge en fullständig rapport om hur väl byggnaden är uppförd.

Dessutom bidrar en byggstäd till att hålla byggnaden snygg. När materialen avlägsnas tas de bort från väggar och golv. De ser inte längre lika bra ut som de gjorde tidigare. En byggstädning ser till att byggnaden ser snygg och prydlig ut.

 

Varför välja Bofint för byggstädning?

Vi har erfarenhet av byggstädning och vet vad som måste göras för att byggarbetsplatsen ska vara säker för både arbetare och besökare. Vårt team består av högkvalificerade yrkesmän som har arbetat tillsammans i många år nu. De är bekanta med den senaste tekniken och metoderna som används inom byggstädning, detta gör att vi kan erbjuda våra kunder städtjänster av hög kvalitet.

Vårt mål är att se till att varje kund får bästa möjliga service till överkomliga priser, för att uppnå detta erbjuder vi flexibla kontrakt och betalningsalternativ, inklusive veckobetalningar.

  • Vi är kostnadseffektiva.
  • Vi arbetar aktivt med hållbarhet.
  • Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor.
  • Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder.
  • Vi använder miljövänliga städartiklar.

Relaterade bloggposter