BUTIKSSTÄDNING I BORÅS

Butiksägare har mycket att både tänka på och göra om dagarna. En av alla sysslor man gärna slipper är städningen av butiken. Detta tar både mycket tid och kan både vara tråkigt och stressande eftersom det finns så många andra arbetsuppgifter att ta tag i. Vi på Bofint hjälper gärna er med butiksstädningen.

Kontakta oss om butiksstädning

Professionell butiksstädning

Fokusera mer på kunder och mindre på städning!
Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar!

Uppgifter om lokalen

Företag: Butiksstädning
 • Varför Bofint?

 • Vi erbjuder en mängd olika tjänster!
  • Utbildad personal
  • Schyssta villkor och kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Nöjd-kundgaranti
  Läs mer om oss
Butiksstädning i Borås

Om butiksstädning i Borås

På Bofint är vi stolta över det arbete vi utför. Därför erbjuder vi dig som kund en unik nöjd-kundgaranti, vilket gör att du kan slappna av och lugnt lämna städningen till oss. Vi städar helt på dina villkor, oavsett om det handlar om dagtid, kvällstid eller nattetid.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss på Bofint; oavsett om din butik är liten eller stor gör vi alltid jobbet med bravur och på ett kostnadseffektivt sätt. Dessutom arbetar vi ansvarsfullt mot vår miljö, eftersom vi använder oss av helt miljövänliga rengöringsprodukter. Oss kan du anlita med gott samvete och vi anpassar oss helt efter dina behov. Tveka inte att kontakta oss för en offert.

Om ni har några frågor om våra andra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar