byggstädning

Byggstädning | Bofint

När ni gjort jobbet med att bygga- städar vi. Med Bofints byggstädning lämnar ni arbetsplatsen i goda händer. Vi har naturligtvis ID-06, kollektivavtal med Byggnads och miljöledningssystem så ni kan känna er trygga när ni väljer leverantör.

byggstädning

Om Byggstädning

Vi på Bofint arbetar med stora såväl som mindre projekt, och vi vet att alla objekt kan variera i storlek och ha särskilda villkor. Därför kan ni vara säkra på att vi utför tjänsten med rätt kompetens , oavsett objekt. Vi är kostnadseffektiva och prioriterar alltid kvaliteten. Vi erbjuder byggstädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.


Byggbodar

När personalen utför sitt arbete är det viktigt att ge dem en trivsam miljö. Vi utför därför städning av byggbodar löpande under pågående projekt så ni alltid har en ren och säker arbetsplats. Självklart använder vi miljövänliga rengöringsmedel och har ansvarsförsäkringar. Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

Vi städar företag i södra Sverige med omsorg, kvalitet och diskretion.

Grundlig städning

Löpande städning

Trygg städning

Upptäck Våra Tjänster

kontorsstädning
fönsterputs för företag

Fönsterputs

butiksstädning

Butiksstädning

Lager & logistikstädning

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.