FLYTTSTÄDNING I GÖTEBORG

Att flytta tycker många känns spännande och roligt medan flyttstädningen inte alltid väcker samma känslor. Eftersom det ställs höga krav på flyttstädning har vi nöjd-kundgaranti på att hemmet är rent och fräscht till din köpare- så att du kan fokusera på ditt nya hem. Kontakta oss för en flyttstädning i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

Flyttstäd

Flyttstädning

Vi tar hand om det tråkiga i flytten och låter dig fokusera på det roliga.
Fyll i formuläret nedan och se pris direkt.
Inga extra kostnader tillkommer.
 

Uppgifter om bostaden

Flyttstädning i Göteborg

Om flyttstädning i Göteborg

Eftersom flyttstädningen måste ske med precision gör Bofints medarbetare en rengöring så att minsta lilla vrå blir inkluderad. Skulle du behöva hjälp med balkong, uteplats eller garage, är det bara att säga till, så ser vi till att få det avklarat också. Du behöver inte bidra med material eller utrustning. Det står vi för.

Så funkar flyttstädningen

  • Först gör vi en grundläggande rengöring i bostadens alla rum där alla ytor får sig en omgång.
  • Badrum och kök blir polerade, fettfläckar och stänkfläckar tas om hand och vi skurar både framför och bakom badkar och spis samt vid golvbrunnar och vid rör.
  • Vill du ha städning av andra ytor som garage, balkong eller veranda är det lätt gjort mot en mindre kostnad.
  • Med nöjd-kundgaranti kan du som kund alltid känna dig bekväm med att köpa flyttstädning av oss. Med vår garanti åtgärdar vi reklamationer kostnadsfritt om det är något som har missats vid städningen. Tänk på att höra av dig inom 2 dagar efter avslutad städning för att nyttja garantin.
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar