HEMSTÄDNING I GÖTEBORG

Varför inte låta någon annan ta hand om det tråkiga i hushållet? Genom att anlita Bofint till att städa och göra fint därhemma är du garanterad att få ett väl utfört arbete, särskilt eftersom vi erbjuder en nöjd-kundgaranti. Vår hemstädning i Göteborg utförs helt enligt dina önskemål och när du själv önskar.

Hemstäd

Hemstädning

Behöver du spara tid i vardagen? Vi städar efter dina önskemål!

Fyll i formuläret nedan och se pris direkt.
Inga extra kostnader tillkommer.Uppgifter om bostaden.

hemstädning i Göteborg

Om hemstädning i Göteborg

Att bli kund hos oss är enkelt och börjar med ett hembesök som är helt kostnadsfritt, där vi presenterar både oss själva och tjänstens innebörd. Under besöket antecknar vi dina önskemål och vad det är vi ska hjälpa dig med. Redan inom en vecka efter hembesöket är vi igång och påbörjar hemstädningen.

Så blir du kund

  • Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Det innebär att vi kommer hem till dig för att presentera oss och informera om tjänsten.
  • I samband med hembesöket dokumenterar vi ert hem och era önskemål i en städbeskrivning.
  • När ni valt att bli kund hos oss inleder vi med en ordentlig startstädning redan inom en vecka.
  • Som kund får ni ett städpaket med mopp, mikrotrasor, dammvippa och städkem.
  • Abonnemanget är utan bindningstid.

Timbanken

När du har regelbunden hemstädning får du en timbank. Med timbanken kan du själv justera ombokningar, beställa tillvalstjänster och få en översikt över dina bokningar.

Timbanken innebär också att du vid sjukdom eller av/ombokningar sparar den outnyttjade tiden tillgodo i timbanken men du betalar fortfarande samma månadskostnad. Du kan maximalt inneha 8 timmar sparade i timbanken. Tid därutöver kan ej nyttjas.

Med ett städabonnemang betalar du alltid samma månadskostnad och får ett lägre pris jämfört med om du köper städning vid enstaka tillfällen.

Läs mer Läs mindre
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar