REGELBUNDEN HEMSTÄDNING

Listan på måsten för dagen kan göras lång. Om du är kund hos oss på Bofint gör vi den listan kortare. Med regelbunden hemstädning bestämmer du själv hur du vill ha det städat och när.

Hemstäd

Hemstädning

Behöver du spara tid i vardagen? Vi städar efter dina önskemål!

Fyll i formuläret nedan och se pris direkt.
Inga extra kostnader tillkommer.Uppgifter om bostaden.

Hemstädning

Om regelbunden hemstädning

När du bokar hemstädning förenklar vi din vardag. Du väljer själv om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. Vi utför hemstädningen efter en städmall och om du har några speciella önskemål sparas dem i vår städbeskrivning för att garantera att du kommer vara lika nöjd- varje gång. Vi erbjuder hemstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

Så blir du kund

  • Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Det innebär att vi kommer hem till dig för att presentera oss och informera om tjänsten.
  • I samband med hembesöket dokumenterar vi ert hem och era önskemål i en städbeskrivning.
  • När ni valt att bli kund hos oss inleder vi med en ordentlig startstädning redan inom en vecka.
  • Som kund får ni ett städpaket med mopp, mikrotrasor, dammvippa och städkem.
  • Abonnemanget är utan bindningstid.

Timbanken

När du har regelbunden hemstädning får du en timbank. Med timbanken kan du själv justera ombokningar, beställa tillvalstjänster och få en översikt över dina bokningar.

Timbanken innebär också att du vid sjukdom eller av/ombokningar sparar den outnyttjade tiden tillgodo i timbanken men du betalar fortfarande samma månadskostnad. Du kan maximalt inneha 8 timmar sparade i timbanken. Tid därutöver kan ej nyttjas.

Med ett städabonnemang betalar du alltid samma månadskostnad och får ett lägre pris jämfört med om du köper städning vid enstaka tillfällen.

Läs mer Läs mindre
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 [email protected] Öppettider:
08-17
helgfria vardagar