Team Bofint – ett lag som satsar på individen

I vår strävan mot att leverera på toppnivå på Bofint vet vi vad målmedvetenhet och tålamod innebär. Men vi vet också att man kan behöva uppmuntran och stöd längs vägen mot sitt mål. Därför lanserar vi nu en satsning som vi kallar Team Bofint där vi sponsrar idrottare som utövar individuella sporter. Tennis, cykling, golf etc.

Jag, Lucas Börjesson, startade det här bolaget ensam. I början åkte jag själv runt och städade hemma hos folk och på företag. I takt med att jag kämpade och blev bättre växte antalet uppdrag och jag klarade inte längre att sköta alla åtaganden på egen hand. Och sedan dess har det fortsatt att växa. Så jag vet hur det är att stå själv. Jag vet hur motigt det kan vara och hur mycket en klapp på axeln och vind i ryggen betyder när man försöker bygga något. Jag har en bakgrund inom idrotten och vet att samma sak gäller oavsett om man försöker bygga en karriär som företagare eller idrottare.

“Jag vet hur motigt det kan vara och hur mycket en klapp på axeln och vind i ryggen betyder när man försöker bygga något”

Team Bofint är en satsning där vi varje år kommer att sponsra idrottsutövare mellan 18 och 25 år som utövar  individuella sporter i områden där Bofint är aktiva. Varje år kommer vi stödja yngre atleter med minst 110 000 kronor. En symbolisk summa som understryker behovet av att ge 110% för att bli bäst på det man gör. Oavsett om det är att springa långt, hoppa högt, cykla snabbt eller städa effektivt. Allt man vill bli bra på kräver 110%. Utöver ren finansiell sponsring kan vi hjälpa till med att koppla ihop våra idrottare med vårt nätverk av tjänster som en proffssatsande ungdom kan behöva.

Är du en aspirerande atlet som delar våra värderingar och mål? Välkommen att ansöka om att bli en del av Team Bofint.

Ansök till Team Bofint