Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Flyttstädning

Att flytta tycker många känns spännande och roligt medan flyttstädningen inte alltid väcker samma känslor. Eftersom det ställs höga krav på flyttstädning har vi nöjd-kundgaranti på att hemmet är rent och fräscht till din köpare- så att du kan fokusera på ditt nya hem. Kontakta oss för en flyttstädning i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

BEGÄR OFFERT

Flyttstädning

OM FLYTTSTÄDNING

Vid flyttstädning gör Bofints professionella städteam en städning enligt mäklarsamfundets rekommendationer, vilket innebär att du får en städning in i minsta detalj. Du bestämmer själv om du vill ha städning av biytor som tillägg. Självklart ingår fönsterputs och vi tillhandahåller all utrustning vid städningen. Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

SÅ FUNGERAR DET

  • Vi gör en ordentlig städning i samtliga rum från golv till tak.
  • Vi polerar handfat, badkar, städar toalett och alla golvbrunnar.
  • Du väljer enkelt till om du vill att rengöring av biytor som garage, förråd eller balkong ska läggas till.
  • Med nöjd-kundgaranti kan du som kund alltid känna dig bekväm med att köpa flyttstädning av oss. Med vår garanti åtgärdar vi reklamationer kostnadsfritt om det är något som har missats vid städningen. Tänk på att höra av dig inom 2 dagar efter avslutad städning för att nyttja garantin.
  • Skulle det vara någonting du inte känner dig nöjd med åtgärdar vi det direkt.
  • Vi gör regelbundna kvalitetskontroller på våra tjänster.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR