Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Fönsterputs för Företag

Våra professionella fönsterputsare rengör effektivt och ordentligt era fönster så att ni får tid till arbetet. Fönsterputs är en perfekt tilläggstjänst till er löpande städning, prisvärt och smidigt!

BEGÄR OFFERT

Fönsterputs för Företag

OM TJÄNSTEN

När ni beställer vår prisvärda fönsterputs kan ni välja att beställa det som en regelbunden tjänst eller vid ett enstaka tillfälle. Det enda ni behöver göra är att boka direkt här på hemsidan. Vi tar naturligtvis med all utrustning vi behöver för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Det bästa? Allt ingår i tjänsten. Vi levererar fönsterputs året om och anpassar oss efter era arbetstider. Självklart har vi ansvarsförsäkringar och nöjd- kundgaranti. Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 7-17

Städar ni bara företag?

Vi erbjuder samtliga av våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi endast engångsjobb, fönsterputs, flyttstäd och storstäd.

Hur arbetar ni med miljön?

Vi är miljödiplomerat serviceföretag. Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel och Svanen i den mån vi kan. Det är viktigt för oss att använda städprodukter som är producerade på ett schysst sätt och anstränger oss för att välja när- alternativt svenskproducerat. Undantagsfall gäller för grovt smutsade miljöer där det är nödvändigt att använda medel som ej är miljömärkta. Vi planerar även våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. För mer information om vårat arbete med hållbarhet, kontakta oss gärna!

Följer ni kollektivavtal?

Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.

Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss!

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera
på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT