Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Köksstädning

Tycker du att köket är en viktig samlingsplats i hemmet? Med ett smutsigt kök kan den mysiga samlingsplatsen snabbt bli ett minne blott. Med vår köksstädning får ni istället ett imponerande, hygieniskt och fräscht kök. Hur låter det? Vi erbjuder köksstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

BEGÄR OFFERT

Köksstädning

OM KÖKSSTÄDNINGEN

När ni bokar köksstädning lägger vi ner den extra tid ert kök behöver. Det innebär att ni kommer få ett kök där varje del är rent in i minsta detalj. Naturligtvis kan man boka tjänsten som ett enstaka tillfälle. Kontakta oss idag för en köksstädning i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

I KÖKSSTÄDNING INGÅR BLAND ANNAT FÖLJANDE MOMENT:

  • Kylskåp och mikrovågsugn rengörs in- och utvändigt. Alla vitvaror, fönsterbrädor och fria ytor torkas.
  • Fläkten och fläktfiltret görs fri från smuts. Spis och ugn inklusive plåtar och galler likaså.
  • Köksluckor, skåp, diskbänk och köksbänk avtorkas utvändigt.
  • Golvlister, dörrar, karmar och strömbrytare blir rent och kakel rengörs noga.
  • Mattor skakas, hushållssopor töms och ytorna vid sopbehållaren blir rena och fräscha.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR