Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Köksstädning

Tycker du att köket är en viktig samlingsplats i hemmet? Med ett smutsigt kök kan den mysiga samlingsplatsen snabbt bli ett minne blott. Med vår köksstädning får ni istället ett imponerande, hygieniskt och fräscht kök. Hur låter det? Vi erbjuder köksstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

BEGÄR OFFERT

Köksstädning

OM KÖKSSTÄDNINGEN

När ni bokar köksstädning lägger vi ner den extra tid ert kök behöver. Det innebär att ni kommer få ett kök där varje del är rent in i minsta detalj. Naturligtvis kan man boka tjänsten som ett enstaka tillfälle. Kontakta oss idag för en köksstädning i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

I KÖKSSTÄDNING INGÅR BLAND ANNAT FÖLJANDE MOMENT:

  • Kylskåp och mikrovågsugn rengörs in- och utvändigt. Alla vitvaror, fönsterbrädor och fria ytor torkas.
  • Fläkten och fläktfiltret görs fri från smuts. Spis och ugn inklusive plåtar och galler likaså.
  • Köksluckor, skåp, diskbänk och köksbänk avtorkas utvändigt.
  • Golvlister, dörrar, karmar och strömbrytare blir rent och kakel rengörs noga.
  • Mattor skakas, hushållssopor töms och ytorna vid sopbehållaren blir rena och fräscha.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 7-17

Städar ni bara företag?

Vi erbjuder samtliga av våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi endast engångsjobb, fönsterputs, flyttstäd och storstäd.

Hur arbetar ni med miljön?

Vi är miljödiplomerat serviceföretag. Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel och Svanen i den mån vi kan. Det är viktigt för oss att använda städprodukter som är producerade på ett schysst sätt och anstränger oss för att välja när- alternativt svenskproducerat. Undantagsfall gäller för grovt smutsade miljöer där det är nödvändigt att använda medel som ej är miljömärkta. Vi planerar även våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. För mer information om vårat arbete med hållbarhet, kontakta oss gärna!

Följer ni kollektivavtal?

Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.

Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss!

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera
på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT