Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Storstädning

Hur ska man hinna storstäda när man knappt hinner tvätta om vardagarna? Vi på Bofint vet att det är svårt att få tid över till att storstäda hemmet. Därför gör vi det för dig. Vi erbjuder storstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

BEGÄR OFFERT

Storstädning

Om storstädning

Om du beställer en storstädning av oss, garanterar vi dig ett effektivt arbete och ett skinande blankt hem att komma hem till. Och du! Vi tar även hand om andra detaljer som att stryka eller tvätta om du så önskar. Alla vrår i huset kommer att bli ompysslade så kontakta oss redan idag.

SÅ FUNKAR DET

  • Samtliga rum rengörs noggrant från golv till tak.
  • Badrum och kök används flitigt i ett hem. Vårt städteam polerar, dammar och torkar och tar bort både fett och kalkavlagringar för att göra dina våtutrymmen och matplatser så gästvänliga och trivsamma som möjligt.
  • Med vår nöjd-kundgaranti åtgärdar vi enkelt det som du eventuellt är missnöjd med. Tänk på att höra av dig inom en arbetsdag för att använda vår nöjd-kundgaranti.
  • Vi rekommenderar att beställa fönsterputs vid samma tillfälle för en perfekt storstädning.
  • Städmaterial och kem ingår och vi använder din dammsugare.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 7-17

Städar ni bara företag?

Vi erbjuder samtliga av våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi endast engångsjobb, fönsterputs, flyttstäd och storstäd.

Hur arbetar ni med miljön?

Vi är miljödiplomerat serviceföretag. Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel och Svanen i den mån vi kan. Det är viktigt för oss att använda städprodukter som är producerade på ett schysst sätt och anstränger oss för att välja när- alternativt svenskproducerat. Undantagsfall gäller för grovt smutsade miljöer där det är nödvändigt att använda medel som ej är miljömärkta. Vi planerar även våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. För mer information om vårat arbete med hållbarhet, kontakta oss gärna!

Följer ni kollektivavtal?

Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.

Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss!

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera
på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT