Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Trädgårdsskötsel

Vi vet att sköta trädgården kan vara ett tidskrävande jobb, därför erbjuder vi på Bofint våra gröna fingrar så du får en vacker trädgård. Vi erbjuder trädgårdsskötsel i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

BEGÄR OFFERT

Trädgårdsskötsel

OM TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Du berättar för oss vad du vill ha gjort i din trädgård så anpassar vi oss efter det. Vill du att vi ska göra det vid samma tillfälle som vi städar ditt hem? Inga problem. Det går utmärkt att köpa trädgårdsskötsel vid ett enstaka tillfälle eller om du vill ha hjälp regelbundet. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med trädgårdsskötsel i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

Bofints professionella och erfarna trädgårdsskötare kan hjälpa dig med bland annat:

  • Gräsklippning under sommarperioden
  • Rabattrensning
  • Vattning av blommor och växter
  • Plantering
  • Snöskottning
  • Grusning av uppfart och gångväg

Perfekt att kombinera med en storstädning!

boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 08:00-16:30

Städar ni bara företag?
Vi erbjuder våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi fönsterputs, flyttstäd och storstäd.
Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar aktivt med hållbarhet och det genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi är bland annat ISO-14001 samt ISO-9001 diplomerade. Vårt arbete innebär tex att vi planerar transporter noga för att minska resor, använder miljömärkta produkter och samarbetar med leverantörer som arbetar med hållbarhet. Vi stödjer idrottsföreningar i vårt närområde dels genom direkt sponsring men även genom att samla in pant hos kunder som skänks till organisationen Städa Sverige. Kontakta oss gärna så vi kan berätta mer om vårt arbete.
Följer ni kollektivavtal?
Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.
Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?
Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. Vi är ISO-9001 diplomerade. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss eller läs mer på vår sida om oss på hemsidan.

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR