Vi städar alla typer av företagslokaler. Lämna lite information om ditt ärende så återkommer vi till dig.

Visningsstädning

När du ska visa upp din bostad är det extra noga att det är rent och fräscht. Med vår tjänst kan du känna dig säker på att du får en skinande ren bostad inför försäljning. Vi erbjuder visningsstädning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

BEGÄR OFFERT

Visningsstädning

OM VISNINGSSTÄDNING

När du ska visa upp din bostad är det extra noga att det är rent och fräscht. Med vår tjänst kan du känna dig säker på att du får en skinande ren bostad inför försäljning. Kontakta oss idag för en visningsstädning i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

I visningsstädning ingår bland annat följande moment:

  • Alla rum städas ordentligt från golvlist till tak. Vi dammar, dammsuger, våttorkar, putsar speglar och avtorkar fönsterbrädor såväl som fria ytor.
  • Vi rengör och polerar spisen samt gör väggarna fri från fettfläckar. Alla vitvaror, köksluckor och lådor avtorkas utvändigt.
  • Vi gör allt det där lilla extra så att ditt badrum blir inbjudande och fräscht. Handfatet och dusch poleras, toaletten städas och alla vitvaror torkas utvändigt.
  • Fönsterputs är en av dem viktigaste delarna inför en visning. Det fixar vi självklart vid samma tillfälle om du vill.
boka nu

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT

Du är i gott sällskap

TELEFON 031-89 26 95

ÖPPETTIDER Vardagar 7-17

Städar ni bara företag?

Vi erbjuder samtliga av våra tjänster till företag och den offentliga sektorn. Privatpersoner erbjuder vi endast engångsjobb, fönsterputs, flyttstäd och storstäd.

Hur arbetar ni med miljön?

Vi är miljödiplomerat serviceföretag. Vi använder miljömärkta städprodukter med märkningar som EU Ecolabel och Svanen i den mån vi kan. Det är viktigt för oss att använda städprodukter som är producerade på ett schysst sätt och anstränger oss för att välja när- alternativt svenskproducerat. Undantagsfall gäller för grovt smutsade miljöer där det är nödvändigt att använda medel som ej är miljömärkta. Vi planerar även våra transporter så miljöeffektivt som möjligt. För mer information om vårat arbete med hållbarhet, kontakta oss gärna!

Följer ni kollektivavtal?

Vår personal har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Almega och har serviceentreprenadavtalet med Fastighet och Kommunal. Genom Byggnads har vi ett hängavtal som tillämpas när vi utför städtjänster på byggarbetsplatser. Samtliga tjänstemän hos oss ingår under serviceentreprenadavtalet med Unionen/ Ledarna.

Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

Alla våra medarbetare får en grundutbildning ´´the Bofint way´´ samt utbildas löpande i nya tekniker och metoder. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter. För mer information om vår kvalitet och utbildning kontakta oss!

Bofint expanderar och letar alltid efter noggranna människor som vill hjälpa västsvenska företag fokusera
på sitt arbete och inte på att städa sina lokaler.

Ladda upp ditt CV här så kontaktar vi dig.

Kom igång med ditt företagsstäd idag

BEGÄR OFFERT