butiksstädning

Butiksstädning för roligare kundupplevelse

 

Att hålla butiken ren och fräsch kan öka köpkraften för dina kunder och förbättra arbetsmiljön för dina anställda. Genom att anlita ett butiksstädning företag så kan ni som företagsägare vara säkra att era butiker ser ut rena och fräscha hela tiden.

När det gäller butiksstädning så spelar erfarenhet och expertis en stor roll. Professionella städare utför sitt arbete på ett snabbt och noggrant sätt.

 

Varför behöver butiker en butiksstädning tjänst?

Utseendet på din butik är väldigt viktigt, för ett utseendet lämnar antingen ett gott eller dålig intryck på kunderna. Om kunderna får ett gott intryck så kommer de sannolikt tillbaks igen, och då ökar köpkraften.
Ett professionellt städföretag har den kraften som kan bidra till att din butik ser alltid ren ut, och som resultat locka både nya och befintliga kunder att komma tillbaka.

 

Fördelar med butiksstädning tjänster

Den skapar först och främst en ännu roligare köpupplevelse för dina kunder, men det finns andra fördelar också:

Mindre driftskostnader

Företag kan minska sina driftskostnader när de anlitar ett städföretag. Butiksstädningen hjälper att minska både tid och pengar som företag lägger på reparationer orsakade av bland annat smuts, damm och annat. Företag kommer med tiden också se en minskning av förlorade varor pga sämre sanitära förhållanden.

Minskar skador på varor

Varor kan skadas av smuts och damm, men detta kan hindras med en noggrann städning.
Professionella företag använder sig av rätt teknik samt rätt städmedel och produkter för att rengöra alla ytor i en butik.
Svåråtkomliga platser glöms oftast bor, men erfarna städare ser till att ingen plats glöms bort utan rengöra alla svåråtkomliga platser.
Anlita ett  företag för att säkerställa att butiksvaror inte skadas av orenhet.

Renare luft

Damm och smuts cirkulerar genom ventilationen när de byggs upp, detta kan orsaka andningsproblem för såväl kunder som anställda. Ett professionellt städföretag tar bort all damm och smuts och lämnar inget annat än ren och frisk luft.

Positivt första intryck

När kunder ser en ren butik som inte luktar någonting konstigt så blir de mer benägna att lita på den butiken och återkomma igen. Å andra sidan, väljer kunderna att aldrig komma tillbaka till butiken när de får ett dåligt första intryck.
Butiksstädningen garanterar den positiva första intrycket för dina kunder.

Se också våra kaffemaskiner för butiker och lokaler!

Hur går det till?

Företag vill visa sina varor i en ren och inbjudande miljö. Renligheten är viktig för kundens upplevelse, men hur fungerar butiksstädningen?

  • Sanering av butik
  • Damning i butik
  • Rengöring av glas och speglar
  • Rengöring av golv
  • Rengöring av personalområden i din butik
  • Grundrengöring i butik

 

Anlita Bofint för din butiksstädning

Bofint har vi lång erfarenhet med städtjänster för företag. Vi erbjuder en världsklassiga tjänster inom kontorsstädning, butiksstädning, lager & logistik städning, byggstädning och fönsterputs för företag samt privatpersoner.
våra tjänster är anpassade efter ditt företags behov eller personlig anpassade just för dig.

Relaterade bloggposter