Kontorsstädning i Göteborg

Kontorsstädning i Göteborg

Med Bofint kontorsstädning i Göteborg känner du dig som kund alltid trygg. Vi ser till att du får rena och trevliga arbetsmiljöer för alla som vistas där – våra kunder.

Våra tjänster utförs i Göteborg med omnejd på alla typer av kontor; på små, medelstora samt stora kontor. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov. Alla kontor är unika och det är viktigt för oss att vi tar fram en lösning som passar dig.

Vi erbjuder tjänster som mattvätt, fönsterputs m.m. Våra tjänster är alltid skräddarsydda efter era behov.

 

Städservice hos Bofint

Vi erbjuder professionell kontorsstädning i Göteborg till företag som söker skräddarsydda städlösningar, diskret och effektiv. Vårt mål är att tillhandahålla kontorsstädning av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi anser att det är viktigt att behandla våra kunder och medarbetare med respekt och därför gör vi allt som står i vår makt för att alla ska känna sig trygga och bekväma under arbetstid.

För att skapa en bra arbetsmiljö där städarbetet utförs är det viktigt att alla tar sitt ansvar.[efn_note]För att skapa en bra arbetsmiljö där städarbetet utförs är det viktigt att alla tar sitt ansvar.[/efn_note]

Våra kontorsstädare arbetar hårt för att hålla en ren och snygg arbetsplats och de följer alltid strikta regler gällande hygien och säkerhet. De använder miljövänliga produkter och utrustning, och de är noga med att skydda möblerna och golvet.

 

Vikten av kontorsstädning

Vikten av kontorsstädning kan inte underskattas. Det är faktiskt en av de viktigaste faktorerna för dig och dina anställda. Att städa kontor hjälper till att hålla människor friska, glada och produktiva. Det är därför kvaliteten på städningen spelar roll. Om du vill försäkra dig om att din verksamhet går smidigt måste du ta hand om dina lokaler.

Som företagare vet du förmodligen redan hur viktig städning är. Det finns dock många saker som man inte tänker på. Här är några tips som hjälper dig att se till att ditt kontor alltid är rent.

  1. Städa ditt kontor rutinmässigt
  2. Se till att rengöringsprodukterna du använder är säkra för människor och djur
  3. Håll området runt skrivbordet fritt från skräp
  4. Använd desinfektionsmedel regelbundet
  5. Ha regelbundna möten med dina städare

 

Kontorsstädning i Göteborg

Inte bara en kontorsstädning

Kontorsstädning är mycket mer än att bara dammsuga och torka upp spill. En bra kontorsstädservice kommer att se till att hela platsen är fläckfri. Här är några tips på hur du håller ditt kontor rent från tak till golv.

Vi är stolta över att kunna meddela att vi nu erbjuder våra kunder en rad tilläggstjänster. Dessa inkluderar fönsterputsning, mattvätt, klädselrengöring, ugnsstädning, köksstädning, badrumsstädning, golvpolering och mycket mer. Vårt team av proffs är alltid redo att hjälpa dig med vilken typ av städjobb du än behöver.

 

Kontorsstädning i Göteborg

Vi har arbetat med kontorsstädning i Göteborg sedan flera år och vi har sett hur våra kunder har växt under åren. Vi har arbetat med stora företag och små, offentliga institutioner och privatpersoner. Vi har hjälpt dem att förbättra sin image och göra sin arbetsmiljö bättre. Vi har städat kontor, skolor, sjukhus, restauranger, butiker, dagis, gym, hotell, lägenheter och även hus.

Vi är stolta över att kunna säga att vi har blivit ett populärt val bland företag och organisationer inom företagsstäd och kontorsstädning i Göteborg. De litar på oss eftersom vi tillhandahåller städtjänster av hög kvalitet till rimliga priser. Våra kunder uppskattar vår pålitlighet och professionalism.

Relaterade bloggposter