fösnterputs

Fönsterputs för din lokal

När du behöver fönsterputs för ditt företag är det viktigt att det görs snabbt och effektivt. Du vill inte slösa tid på att vänta medan fönstren rengörs. Om du letar efter en professionell fönsterputsare erbjuder vi ett brett utbud av fönsterputstjänster.

 

Förstklassig fönsterputs

Verkar det alltid vara ett stort jobb att rengöra dina fönster? Undrar du någonsin om städföretaget gör det på rätt sätt? Om du har svarat ja på någon av frågorna råder det ingen tvekan om att du är en av många som kämpar med att ha rena fönster. Lyckligtvis krävs det dock inte mycket för att uppnå den önskade effekten. Vi ska visa dig hur ett städföretag utför fönsterputs på rätt sätt:

Först och främst: Man ska inte använda tvål, istället använder man vatten blandat med en lösning av vinäger och bakpulver. Den här kombinationen fungerar bäst eftersom den lämnar efter sig en skyddande film som förhindrar bildandet av smutspartiklar.

Nästa steg: Man ser till att veta var varje hörn och skrymsle finns i fönster. Man undviker att komma in i hörn och springor, eftersom de tenderar att samla damm och smuts. För att se till att man täcker varje tum av glaset, det är bättre att börja i botten och arbeta sig uppåt.

När man har rengjort varje ruta individuellt torkar man av ytan med en mjuk trasa, men inte glömma att torka av ramarna också, eftersom de ofta samlar ännu mer smuts än själva rutorna.

Slutligen blir det en ordentlig polering med en luddvals eller en mikrofiberduk för att hålla glaset fritt från fingeravtryck och smuts.

 

Vad kostar fönsterputsning?

Det finns tre huvudfaktorer som avgör hur mycket det kommer att kosta att rengöra ett företags fönster. De omfattar följande:

  • Antal fönster: Detta är ganska enkelt, du multiplicerar helt enkelt antalet fönster med priset per kvadratmeter. Om du till exempel har 10 fönster som var och en mäter 2 m x 3 m motsvarar det 30 kvadratmeter.
  • Fönstrens storlek
  • Placering av fönstren

Vill ni har ett prisförslag? Kontakta oss

fönsterputs

 

Fönsterputs för företag hos Bofint

Vi erbjuder professionella fönsterputsningstjänster för alla typer av företag. Vårt team tillhandahåller kvalitetsfönsterputsningstjänster till konkurrenskraftiga priser. Bland våra kunder finns bostäder, kommersiella och industriella företag.

Vi putsar fönster för företag, kommunala kontor, landsting, butiker och hotell. Vi tar även hand om villor, lägenheter och andra byggnader. Vi också förser företag med kaffemaskiner.

För mer komplicerade arbeten använder vi skylifter, stegar och byggnadsställningar. Vi garanterar ett väl utfört arbete av erfarna och kunniga personal, och vi har alltid en försäkring.

Vi erbjuder en mängd olika företagsstädsalternativ, se alla våra städtjänster för företag!

Relaterade bloggposter