kontorsstädning

Kontorsstädning kan förbättra produktiviteten

Vi lever i en värld där effektivitet och produktivitet är nyckelord. Vi talar inte om effektiviteten hos våra maskiner, datorer, smarttelefoner etc., utan om effektiviteten hos människor.
Kontorsstädning skapar ett ren kontor en hälsosam atmosfär på arbetsplatsen. Det är också viktigt att hålla arbetsområdet fritt från skräp, damm och smuts. Detta kommer också att öka produktiviteten på arbetsplatsen då anställda kommer att vara nöjda med sitt arbetsplats.

När anställda befinner sig i en rörig arbetsmiljö kommer företaget att få minskad kvalitet på arbetsplatsen, därför kan kostnaden för kontorsstädning bli en lönsam investering. Det första steget för att göra ditt företag mer produktivt är att städa upp. Det gäller allt från papper och filer till möbler och utrustning. En välorganiserad arbetsplats gör att du kan fokusera på det som är viktigt samtidigt som du håller distraktioner borta.

 

Kontorsstädning

Det bästa sättet att upprätthålla en organiserad arbetsplats är att anlita en städföretag för kontorsstädning. De professionella städarna kommer att kunna ta bort alla typer av skräp som kan ha samlats med tiden. De kommer också att kunna se till att ditt skrivbord eller bord hålls snyggt och prydligt.

 

Därför är det viktigt med ett välstädat kontor

En nyligen genomförd studie visade att en organiserad arbetsplats gör arbetstagarna gladare och mer produktiva. Detta gäller oavsett om du arbetar hemifrån eller på ett kontor.
Faktum är att en undersökning utförd av Office Depot visade att personer som hade ett renare skrivbord rapporterade att de var gladare och mer produktiva än de som inte hade det. En annan undersökning visade att produktiviteten ökade med upp till 40 % när arbetsplatsen städades regelbundet.

Fördelarna med ett rent kontor går längre än att bara få oss att må bra. Ett rent kontor bidrar också till att öka de anställdas moral och motivation, minska sjukfrånvaron och omsättningen samt öka försäljningen.

Vet du att många anställda anser kaffet som en viktig del av deras vardag? Beställ kaffemaskiner till ditt kontor!

 

Så går vår kontorsstädning till

Vi älskar att se människor le igen efter långa arbetsdagar på ett stressigt kontor. Därför vill vi ge dig en ren plats där du kan slappna av och njuta.
Vårt team av proffs kommer till ditt kontor och börjar städa omedelbart. De kommer att ta hand om varje hörn av ditt kontor, inklusive köket, badrummen och till och med receptionen.
Vi använder miljövänliga produkter som inte skadar miljön, och vi kommer aldrig att skada något när vi utför jobbet.
Du behöver inte oroa dig för någonting eftersom vi är här för att hjälpa dig. Vi kommer i tid och avslutar jobbet snabbt.

 

kontorsstädning

Vad kostar kontorsstädning?

När det gäller att fastställa kostnaderna för kontorsstädning finns det inte något svar som passar alla. Det finns flera variabler som spelar in, bland annat lokalens yta och vad som behöver städas; om det bara är golv eller även möbler, fönster och annat.
Det beror också på hur ofta kontorsstädning behövs, daglig eller veckolig besök. Om du till exempel arbetar på ett livligt kontor där de anställda ständigt kommer och går, kommer du troligen att behöva mer frekventa besök än om du arbetar i ett mindre utrymme med mindre fotgängare.

Relaterade bloggposter