BYGGSTÄDNING I BORÅS

Att arbeta med olika byggprojekt är spännande, men det som inte är riktigt lika roligt är att ta hand om städningen som oundvikligen kommer efter. Vi på Bofint tar gärna hand om byggstädningen och erbjuder en nöjd-kundgaranti för att du ska vara säker på att jobbet blir utfört på ett bra sätt.

Kontakta oss om byggstäd

Professionell byggstädning

Fokusera på arbetet och låt oss sköta städningen!
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar!

Uppgifter om lokalen

Företag: Byggstäd
 • Varför Bofint?

 • Vi erbjuder en mängd olika tjänster!
  • Utbildad personal
  • Schyssta villkor och kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Nöjd-kundgaranti
  Läs mer om oss
byggstädning i Borås

Om byggstädning i Borås

Alla uppdrag oavsett storlek är lika viktiga för oss på Bofint och vår kunniga städpersonal gör alltid sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Kontakta oss för en diskussion om vad du vill ha hjälp med och vad som du vill ska ingå i uppdraget.

Så här fungerar byggstädningen:

Vi städar alla de ytor du önskar. En trivsam miljö för din personal är viktigt och av den anledningen städar vi förutom andra ytor även byggbodar och liknande. En byggarbetsplats blir snabbt både dammig och allmänt smutsig, vilket i längden inte är bra för hälsan. Detta tar vi på Bofint hand om och du kan alltid räkna med fräscha utrymmen som ger mer arbetsglädje.
Om ni har några frågor om byggstädning eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller fylla i formuläret ovan så återkommer vi till dig.
Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar