Speed Group

Intervju med Stefan Söderberg på Speed Group i Borås.

 

Vad är din roll på företaget? 

Jag heter Stefan Söderberg och är fastighetsansvarig på Speed Group i Borås och i Göteborg.
Jag ansvarar över allt från städ till ställage byggnationer. Det är högt och det är lågt kan man säga.

 

Berätta om ert företag

Speed Group finns i Göteborg, Borås och nu även i Stockholm som är vårt senaste tillskott.
Logistik är den största delen av företaget, men vi är även verksamma inom bemanning, rekrytering och utbildning. Vi har utbildningar inom truckkörning och produktion.

 

Ni ökar och ökar i tillväxt, på vilket sätt underlättar samarbetet med Bofint för er?

Vi har ett väldigt gott samarbete med Bofint, så i takt med att vi utökar våra kvadratmetrar eller om vi behöver extra stödinsatser i form av storstädning, så känner jag att det vi kommer överens om behåller man också. Det känns väldigt bra tycker jag.


Vad tycker ni om vår städning hos er?
Den tycker jag är bra. Det är stort ställe och ibland kanske inte allt hinns med, men i det stora hela finns det bara positivt att säga.

 

Hur skulle ni beskriva arbetsledningen och personalen hos Bofint?

De arbetsledare som jag har kontakt med tycker jag är väldigt bra. Även personalen som städar är väldigt trevliga och duktiga, så det känns som ett väldigt gott samarbete.

 

Vad är viktigt för er när det kommer till att välja städföretag?

I och med att vi är så stora som vi är, så tycker jag att det är viktigt med servicen och nåbarheten. Jag i min roll hinner inte fixa allt som måste lösas snabbt.
Om det till exempel är en papperskorg som behöver tömmas eller om det har blivit läckage på en toalett och den behöver moppas, så vill jag bara kunna ringa ett samtal eller skicka ett sms till arbetsledarna. Med Bofint som städbolag, så vet jag att dem löser det. Det är skönt för mig att veta att jag inte behöver springa och dubbelkolla sådana saker. Så som sagt, just servicen och tillgängligheten är jätteviktig för oss. Givetvis är det också viktigt att det blir rent och bra städat, vilket vi tycker att det blir med Bofint.

Fler intervjuer