Kvalitet

Kvalitet som ord är någonting som används oaktsamt numera. Vi på Bofint menar att det finns en skillnad på den sortens kvalitet och riktig kvalitet. Beställer ni en tjänst av oss kommer ni märka att vi arbetar efter den senare sorten.

Kvalitet

Om tjänsten

Vi finns i sydvästra Sverige och arbetar i ett antal olika zoner, från Varberg till Tjörn. I varje zon har vi ett team med en arbetsledare som löpande har utbildningar, gör uppföljningar och systematiskt kvalitetssäkrar utförda tjänster.

På Bofint arbetar vi kundnära. Det innebär att vi har en dialog med dig som kund och gör regelbundna uppföljningar så att du trivs med oss och våra tjänster.

  • Vi använder alltid individuella städbeskrivningar för att dokumentera önskemål och säkerställa att kunden blir lika nöjd- varje gång.
  • Vi har nöjd- kundgaranti. Vilket innebär att skulle du vara missnnöjd med någon av våra tjänster kommer vi åtgärda det utan kostnad. Garantin gäller på alla våra tjänster och du måste reklamera din städning senast 2 dagar efter utförd städning för att nyttja garantin. Det går inte att få prisavdrag vid reklamation.
  • Vi arbetar med systematiska arbetsmetoder.
  • Vi utvärderar utförda tjänster utefter egenkontroller för att säkerställa våra rutiner.
  • Vi erbjuder friskvård och internutbildningar för vår personal.
  • Vi utbildar oss löpande i miljöfrågor för att nå dem högre krav som ställs på miljövänliga produkter och arbetsmetoder.

Klicka här om ni har några frågor om vår kvalitet eller vill beställa någon av våra tjänster.

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar