LAGER- OCH INDUSTRISTÄDNING

Städning av industrilokaler och lager är viktigt för medarbetarnas säkerhet. Med Bofint får ni en tjänst med anpassade städmetoder efter era lokalers behov. En trevlig och trygg arbetsplats helt enkelt. Vi erbjuder industristädning i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Varberg, Borås, Stenungsund och Tjörn med omnejd.

Kontakta oss om industri & lagerstädning

Städning av lager- och industrilokaler

Vi håller er arbetsplats ren så att ni kan fokusera på det viktiga!
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Uppgifter om lokalen

Företag: Industri & lagerstädning
 • Varför Bofint?

 • Vi erbjuder en mängd olika tjänster!
  • Utbildad personal
  • Schyssta villkor och kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Nöjd-kundgaranti
  Läs mer om oss
Industristädning

Om industristädning

Vår industri- och lagerstädning utförs regelbundet och med anpassningar efter lokalernas behov. Det innebär att ni väljer städfrekvens och om ni vill ha tjänsten utförd på dagar, kvällar eller nattetid. Om ert behov av städning varierar över perioder anpassar vi frekvensen efter det.

Vi utför industristädning på mindre såväl som större anläggningar, bland annat tillverkande industri, logistikföretag och verkstadsindustri. Vi erbjuder industristädning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Borås, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.

När ni beställer industri- eller lagerstädning får ni en städtjänst utförd med kostnadseffektiva arbetsmetoder, med hög kvalitet och miljövänliga rengöringsmedel. Naturligtvis har vi nöjd- kundgaranti och ansvarsförsäkringar på alla våra tjänster.

Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar