FÖNSTERPUTS I GÖTEBORG

Det är inte bara företag som behöver hjälp med att putsa och tvätta fönster. Tyvärr tar det ofta mycket tid och motivationen är inte alltid på topp. Då kommer våra duktiga och effektiva fönsterputsare gärna och hjälper till. Bli av med smuts och stänk och njut av utsikten igen!

Fönsterputs

Professionell fönsterputs

Era smutsiga fönster blir ett minne blott.
Fyll i formuläret nedan och se pris direkt.
Inga extra kostnader tillkommer.
 

Uppgifter om bostaden

Typ av fönster

Utan spröjs

Fönster utan spröjs
+ -

Med spröjs

Fönster med spröjs
+ -

Överhängt

Överhängt fönster
+ -

Önskad typ av fönsterputsTyp av boendeFönsterputsning i Göteborg privat

Om fönsterputs i Göteborg

Om du bokar vår fönsterputsningstjänst, kommer du förmodligen se dina rutor som nya igen. Du bestämmer när vi kan komma och alla produkter och material som krävs, tar våra fönsterputsare med sig så allt du behöver göra är att vänta på resultatet. Vi erbjuder fönsterputsning i Göteborg och Kungsbacka samt i närliggande omgivningar.

Så fungerar fönsterputsningen

  • Välj fönsterputs som en enskild tjänst eller som en del av hemstädning, storstädning eller något annat som Bofint specialiserar sig på.
  • Det är viktigt att du berättar för oss vilken typ av fönster du har samt om det finns sprickor eller skador på dem. Detta underlättar vårt arbete och val av utrustning.
  • Vi ser gärna att du gör dina fönster tillgängliga för oss innan vi kommer och avlägsnar blomkrukor m.m.

Har du redan ett abonnemang? Vad bra, då betalar ni ingenting extra på fakturan eftersom timmarna sparas i timbanken. Smidigt va?

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar