FÖNSTERPUTS

Vi vet att putsa fönster kan vara svårt, tidskrävande och en syssla som ofta skjuts upp. Har du stänk och smutsränder på dina? Bofint har fönsterputsare som effektivt rengör dina fönster så att du får tid till annat. Vi erbjuder fönsterputsning i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs

Era smutsiga fönster blir ett minne blott.
Fyll i formuläret nedan och se pris direkt.
Inga extra kostnader tillkommer.
 

Uppgifter om bostaden

Typ av fönster

Utan spröjs

Fönster utan spröjs
+ -

Med spröjs

Fönster med spröjs
+ -

Överhängt

Överhängt fönster
+ -

Önskad typ av fönsterputsTyp av boendeFönsterputs privat

Om fönsterputsning

Våra skickliga fönsterputsare kommer hem till dig och putsar dina fönster så du knappt ser att det finns någon ruta. Vi använder en certifierad fönsterputs och tar med all utrustning vi behöver för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Kontakta oss idag för en fönsterputsning i Göteborg eller Kungsbacka med omnejd.

Så fungerar det

  • Du berättar för oss vilka fönster du vill ha putsade och vilken typ av fönster det handlar om, sedan bestämmer vi tillsammans en tid som passar. Det är viktigt för oss att vara flexibla och kunna tillgodose dina önskemål.
  • Om du har några skador på fönstren är det bra om du berättar det för oss innan så vi kan förbereda oss med rätt redskap.
  • Inför en fönsterputsning är det viktigt att du plockar bort eventuella föremål, blommor eller dylikt från fönsterbrädorna så att vi kan göra jobbet så effektivt och bra som möjligt.
  • Det går utmärkt att boka fönsterputs vid enstaka tillfällen, storstädning eller vid flyttstädning.

Har du redan ett abonnemang? Vad bra, då betalar ni ingenting extra på fakturan eftersom timmarna sparas i timbanken. Smidigt va?

Bofint Städservice Logo

Mobile Contact info

0300 44 00 20 info@bofint.se Öppettider:
08-17
helgfria vardagar