Lär känna Abdiqani

Vad är det bästa med att jobba hos Bofint?
Det bästa med att jobba på Bofint är alla kontakter man får på arbetsplatsen. Alla är så trevliga, samarbetsvilliga och respekterar varandra.

Hur ser din bakgrund ut? Vad betyder jobbet på Bofint för dig?
Jag är uppvuxen i Somalia och flyttade till Sverige 2013. Jag har en högskoleutbildning i bagaget och erfarenhet från olika jobb i Sverige. Mitt första jobb i Sverige var på ett lager i Ljung. Sedan började jag på jobba på ett annat städbolag, innan jag jag började hos Bofint i februari 2020. Jag är väldigt nöjd över att jag hamnade på Bofint, man blir respekterad av alla och jag gillar mitt jobbschema.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?
Jag städar hos en av Bofints största kunder ca 4-5 timmar varje vardag. Jag kör golvmaskinen på lagret och har ett gott samarbete tillsammans med mina kollegor.

Hur fungerar samarbetet med kunden du städar hos och med arbetsledningen?
Jag tycker att samarbetet fungerar jättebra. Vi är ca 1200 personer som jobbar på företaget och alla samarbetar jättebra ihop.

Skulle du rekommendera Bofint som arbetsplats? Varför?
Ja absolut! Jag har varit nöjd sedan starten hos Bofint. Alla chefer och kollegor respekterar mig och det är en härlig arbetsplats att jobba på. När jag började hos den kunden jag städar hos nu, så hade jag en kollega som jag samarbetade med och idag är vi ett härligt team på sju personer. Jag hoppas att jag får ännu fler härliga kollegor i framtiden!

Fler intervjuer