Lär känna Margret

Vad är det bästa med att jobba hos Bofint?
Det bästa med att jobba på Bofint är att det är ett företag som alltid rör sig framåt. Jag tycker personligen att det är det bästa företaget jag har jobbat på i Sverige. Jag är glad att Bofint inte var tvungna att stänga ner under pandemin och att jag hade möjligheten att fortsätta jobba. Jag vet att det är många som förlorade sina jobbtimmar i och med Corona.

Hur ser din bakgrund ut? Vad betyder det för dig att jobba på Bofint?
Jag kommer från den östra delen av Nigeria. År 2014 flyttade jag till Sverige och började jobba på ett företag där jag inte trivdes. När jag började jobba hos Bofint så kände jag direkt att det var ett seriöst företag, med bra villkor och härliga kollegor. Här trivs jag jättebra. Bofint är ett företag som bryr sig. För mig innebär det trygghet och glädje att jobba på Bofint.

Hur funkar samarbetet med kunder och med arbetsledningen?
Arbetsledningen är dem bästa! Dem ger alltid sitt bästa för att tillfredställa kundens behov och pushar oss till att bli så bra vi kan vara. Jag har ett väldigt gott samarbete och relation med arbetsledningen.

Skulle du rekommendera Bofint som arbetsplats? Varför?
Det ger mig glädje att jobba på Bofint. Jag skulle absolut rekommendera Bofint som arbetsplats. Det är som sagt ett seriöst företag med bra villkor.

Fler intervjuer