Lär känna Hassan

Vad är det bästa med att jobba hos Bofint?
Jag tycker verkligen om att jobba hos Bofint. Jag känner alla på kontoret och om jag behöver hjälp med något eller undrar något så ställer dem alltid upp och hjälper till. Vi har en väldigt god relation och jag känner mig sedd.

Hur ser din bakgrund ut? Vad betyder det för dig att jobba på Bofint?
Jag kommer från Somalia och har bott i Sverige i 9 år nu. Innan jag flyttade till Sverige bodde jag i Zurich, där jag jobbade och lärde mig tyska.
När jag kom till Sverige hittade jag en platsannons hos Bofint där dem sökte lokalvårdare och jag sökte tjänsten. Jag trivs jättebra på Bofint och det är en trygghet för mig att få jobba på ett seriöst företag, med bra och trevlig arbetsledning.

Hur funkar samarbetet med kunder och med arbetsledningen?
Det funkar jättebra! Jag och arbetsledningen har alltid en bra dialog och ett gott samarbete. Vi ställer upp för varandra.
Jag är ute och städar hos ett flertal olika kunder. Jag trivs hos mina kunder och jag får även bekräftat att dem trivs med mig. Jag har alltid en positiv inställning när jag kommer till jobbet.

Skulle du rekommendera Bofint som arbetsplats? Varför?
Ja absolut! Jag trivs som sagt jättebra och jag skulle varmt rekommendera dig som är arbetssökande att ta chansen att jobba hos Bofint.

Fler intervjuer