sofie.pettersson

BIT ADDICT

Intervju med Emilia Hellberg på BIT ADDICT

 

Berätta lite om dig själv, vad är din roll på företaget?

Mitt namn är Emilia Hellberg och jag jobbar på säljavdelningen på BIT ADDICT. Jag arbetar som Account manager tillsammans med min kollega Niclas Wennerlöf, som är försäljningschef. Jag har jobbat här i några månader nu och trivs som bara den med BA-gänget!

 

Berätta om BIT ADDICT

Vi är ett ingenjörs- och konsultbolag som grundades 2014 av Niclas Wikström och Jonas Keisu, vi är cirka 30 anställda i dagsläget och sitter på Västra hamngatan 14 i Göteborg.
Kort beskrivet är vi ett företag som älskar teknik och att utvecklas som problemlösare tillsammans med våra kunder! Våra systemutvecklare är de mest talangfulla civilingenjörer med bakgrund inom teknisk fysik, teknisk matematik, datateknik, IT och elektronik. Vi erbjuder kunder vår kompetens både på konsultbasis, men också som utvecklingspartners i kompletta innovationsprojekt. Vi har tre mer definierade specialistområden: AI och maskininlärning, sensorik och styrsystem samt beräkningsmjukvara.

 

Hur upplever ni att samarbetet fungerar med oss?

Jag tycker att det fungerar bra! Om det har uppstått något problem så har ni varit väldigt snabba på att räcka ut en hjälpande hand och det tycker jag är superbra.
Jag tycker att ni har en väldigt bra personlig service, alla är väldigt trevliga. Personen som städar hos oss är jättetrevlig och social. Man får en varm känsla.

 

Vad är viktigt för er när det kommer till att välja städföretag?

Dels att man har förståelse för att vi som är på kontoret sitter och jobbar så att man är lite flexibel i sitt städ. En annan viktig del är att man kommer den tid som är avtalad , med tanke på att vi ibland har kunder på besök och då kanske det inte passar att städa. Samt att städningen håller en bra kvalité så att det blir rent och fint!

 

Ni använder vår kaffetjänst, på vilket sätt skulle du säga att den underlättar för er?

Jag skulle säga att den underlättar oerhört! Kaffemaskinen är en viktig mötesplats för oss, det är där vi alla samlas på morgonen och där man hänger en hel del under dagen. Jag brukar säga att gott kaffe är något som ökar produktiviteten på ett företag! Det är en kick som både kan stärka vår prestation och även förbättra uthålligheten. Man orkar lite mer med gott kaffe helt enkelt.

Vi tycker att det är superviktigt att ha en fungerande kaffemaskin på plats. Eftersom ni även städar hos oss har vi ju service av kaffemaskinen som ingår i tjänsten, utan extra kostnad. Det är väldigt lyxigt att slippa rengöra maskinen själva och vi kan vara säkra på att den blir rengjord korrekt och att den funkar som den ska.

En ytterligare sak vi är nöjda med är att vi har varma koppar nu, då vi valde att kombinera kaffemaskinen med ett värmeskåp. Våra ingenjörer har sagt att det känns väldigt lyxigt och härligt att kaffekoppen är varm när man kommer på morgonen, speciellt nu när det börjar bli ruggigt väder ute!

Kaffe ska vara gott och lättillgängligt, smakfullt på kort tid kan man väl säga! Och det är något som vi tycker att Kaffespecialisten levererar!

 

Slutligen, vilken kaffedryck dricker du helst?

Ja är ju en person som gillar kaffet precis som det är. Ibland när jag ska vara riktigt schysst mot mig själv häller jag i en skvätt mjölk, haha.

Men jag har faktiskt börjat med en ny grej som dock är lite off season, men som piggar upp humöret lite extra! Jag har börjat lägga i några isbitar i ett glas och sedan fyller jag det med en Kaffe latte från kaffemaskinen, då blir det en islatte. Supersmidigt och så himla gott!

 

Fler intervjuer