företagsstäd

Jonsered Padel Club

Intervju med Martin Högberg på Jonsered Padel Club


Vad är din roll på företaget?

Martin Högberg heter jag, 31 år gammal. Jag och min far startade först Lindome Padel Club ihop och i augusti 2021 startade vi även upp Jonsered Padel Club. Det är jag som sköter den dagliga driften av verksamheten och ser till att allt rullar på som det ska.

Berätta om Jonsered Padel

Jonsered Padel Club ligger i en unik lokal i Jonsereds Fabriker som byggdes på 1800-talet. Lokalen har en häftig miljö och skiljer sig från många andra padelhallar då entrén ligger på en övervåning och banorna ligger samlade på bottenplan. Padelhallen har 3 banor och en teknikbana. Vi har nybörjarkurser, privatlektioner med tränare, fasta träningsgrupper veckovis, barnträningar och vi kommer även dra ihop seriespel i slutet på november.

Hur upplever ni att samarbetet fungerar med oss?

Det funkar jättebra. Har det varit något man vill ändra så har vi kontaktat er arbetsledare Desiré och då har det åtgärdats direkt.

Vad tycker ni om vår städning hos er?

Första tiden är ju såklart en inkörningsperiod, men i det stora hela så har städningen fungerat bra. Vi får det städat så som vi vill ha det.

Vad är viktigt för er när det kommer till att välja städföretag?

Pris, kvalité och flexibilitet. Alla våra padelhallar är fulla mellan 17–22 så det är viktigt för oss att kunna ha ett flexibelt samarbete och kunna styra våra tider när det passar oss att ha städarna på plats.

Vi sköter panten hos er med hjälp av våra pantstationer. Märker ni att det fler som pantar nu än tidigare?

Absolut, man märker att ingen tar med panten hem och det är färre som slänger den i soporna. I stället väljer man att panta flaskorna, vilket är både bra för miljön och då pengarna för panten skänks till välgörenhet.

Ni använder kaffemaskinen Freshground XL från Bofint, hur tycker ni att den funkar?

Den funkar väldigt bra! Vi har inte haft någon kaffemaskin tidigare, men vi valde att hyra en från Bofint när vi startade Jonsered Padel Club. Vi vill erbjuda kaffe alla dagar på dygnet och inte bara under våra bemannade tider, så som vi haft det tidigare. Det är en service vi vill ge våra kunder, att kunna bjuda dem på en kopp när dem är kaffesugna, oavsett om det är 05 på morgonen eller 23 på kvällen. Det är väldigt enkelt och smidigt att ha kaffemaskinen på plats.

 

Fler intervjuer